2777
2789
عنوان

چیکار کنم آدم شادی باشم❓️

280 بازدید | 29 پست

خیلی ناامید و خسته و غمگینم 

زندگی هیچ جذابیتی برام نداره 

میخوام زندگیم تغیبر کنه 

شادو خوشحال باشم

مثبت اندیش باشم 

هدف داشته باشم و واسش تلاش کنم 

توی بالا پایین های زندگی زود کم نیارم 

ایمانمو به خدا قوی کنم 

اما نمیشه که نمیشه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخواستم همین کارو کنم بدتر شدم

دیگه اهمیتی به چیزی نمیدم و چیزی برام مهم نیست کاری به آینده ندارم و توی حال زندگی میکنم اعتقادمم کلا نابود شد بوسیدمش گذاشتم کنار

خیلی اوضام بهتره

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

متوسل شو به ائمه ذکر زیاد بگو 

افکارتو مثبت کن چیزی ک غمگینت می‌کنه سردرگمت می‌کنه ناراحتت می‌کنه فکر نکن بیشتر مثبت باش انرژیتو مثبت کن کاری ک حالتو خوب می‌کنه انجام بده 

آهنگ شاد گوش بدهدوش بگیر مرتب 

بخند 

خوب اول باید ببینی علت این غمگین بودن چیه عی کن دنبال شادی نری همین که نسبت به خیلی از افکار منفی که میاد سراغت بی‌اهمیت باشی کم کم حالت بهتر می‌شه یکی از دوستان من یه مدت تمام کلمات مثبت رو روی کاغذهای کوچولو کوچولو می‌نوشت و می‌زد روی دیوار تا جلوی چشمش باشه و مدام چشمش بهش بیفته اگه از هرچی و هر کسی ناراحتی یه کاغذ بردار ناراحتیتو بنویس و در آخر سعی کن ببخشیشون و کاغذ رو بریزش تو عی کن پیاده‌روی زیاد انجام بدی شکرگزاری حتماً انجام بده

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان