2777
2789

همه پیام میدن این پروفایل عکسای+۱۸ چیه گذاشتی 

یکی از کارتام خالی شد موجودیش😭

قرار شده فردا ببرم یجای مطمئن تا درست کنن برام نتونستم الان چون پول همرام نبود نتونستم درستش کنم (همیشه میبردمااا امروز گفتم نبرم)😔

یه شماره خارج از کشور زنگ زد ریجکت کردم اینجوری شد 😔

حالم بده تورو خدا دعا کنید بخیر بگذره 🥺😭💔🫂

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدانگذره ازش 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
یعنی خاجی زنگید جواب بدیم یا ندیم؟

نه ندید حتی مثل من ریجکت هم نکنید که هک میشین 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

خدانگذره ازش

الهی امین

به نظرم تا دیر نشده به دوستای صمیمیت زنگ بزن و قضیه رو براشون بگو که یبار ازشون اخاذی نکنن

اگه توی اینستا هم فعالیت داری از فالورای مشترکت بخواه برات استوری بزارن و به بقیه خبر بدن

من یبار برام پیش اومده خیلی آدم مضطرب و نگران میشه

فردا حتمااا برو پلیس فتا شکایت کن

خارج از کشوره این شمارهه 

چجور شکایت کنم؟؟کاری نمیتونن کنن