2777
2789
عنوان

گوشیم رو هک کردن همه عکسام همه چی ابروم رفت😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 40 پست
برو پلیس فتا

خارج از کشوره 

چجور شکایت کنم ؟کاری نمیتونن کنن

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مرتب زنگ میزنن‌ یه بار هواسم نبود جواب دادم

هک نشدیی؟

من فقط رد کردم تماسش رو اینجوری سرم اومد

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

مطمنی ازون تماس بوده؟اخه جوابم ندادی کروی لینکی چیزی نزدی اشتباهی ؟

اره همین الان بردم یه جای خوب که تخصصشون اینه 

حتی مدل گوشی که هکم کردن رو گفت و نشونم داد و حتی گفت از خارج از کشوره 

به نظرم تا دیر نشده به دوستای صمیمیت زنگ بزن و قضیه رو براشون بگو که یبار ازشون اخاذی نکنناگه توی ای ...

بخیر گذشت ؟؟

تا فردا میمیرم و زنده میشم 

اون اقاهه گفت نت گوشیت هم حتی روشن نکن چون بدتره 

واتساپ زنگ زد یا معمولی

تماس های معمولی

اره همین الان بردم یه جای خوب که تخصصشون اینه حتی مدل گوشی که هکم کردن رو گفت و نشونم داد و حتی گفت ...

نپرسیدی اگه باز زنگ زدن باید چکار کنم؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ