2777
2789
عنوان

تجربیات من از لیزر موهای زائد🌊🐚🤍 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 9973 بازدید | 281 پست
والا شنیدم اونم خوبهشما اصلا نرفتی؟

نه،دنبال ی دستگاه خوبم که باهاش برم تو شهر ما بهترین دستگاه کندلاس که بخاطر اینکه میگن زیاد درد داره و منم آستانه تحملم خیلی پایینه میرسم برم،هم اینه قیمتشم بالاس یکم،تیتانیوم قیمتش خوبه ولی کاراییش نمیدونم،من موهام خییلی ضخیمه الان بین سینه ی موهایی در اومده اندازه بند انگشت دیگه نواحی خصوصی رو هم نگم براتون🤦‍♀️🤦‍♀️اصلا جز واجباته باید برم ولی از کیه تصمیم دارم نمیشه🤦‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از من میشنوی نکن اینکارووقت و هزینت الکی میره

عزیزم منم لیزر سایناشور اولین جلسه م رو دو هفته پیش رفتم خیلی زیاد درد داشتم خیلی زیاد بود طوری که بیکینی رو گفتم جلسه بعد زایلاپی بزنم بیام بی حسی میزدی شما؟ من موهای  ساق پام در نیومده از اون موقه ولی زیر بغلم دراومده

عزیزم منم لیزر سایناشور اولین جلسه م رو دو هفته پیش رفتم خیلی زیاد درد داشتم خیلی زیاد بود طوری که ب ...

عزیزم من استانه دردم بالاست نه بی حسی نمیزنم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من یه جوری داد و بیداد میکردم اپراتور خندش میگرفت چجوری تحمل میکنیننننن جلسات بعد دردش کمتر میشه

جلسات بعد درجه میره بالا شدید تر میشه😬💔

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

دوستانی که از لیزر جواب گرفتن لطفا اگر تهران هستید بفرمایید کجا رفتید، منم قصد لیزر دارم ولی میخوام حتما جایی برم که ریسکش کمتر باشه، ممنون میشم

شگرد کار این است که سعی کنیم با شکیبایی و به ترتیب بر محدودیت هایمان فایق آییم...(جاناتان مرغ دریایی)
چقد سفیددد

😅😅😅

ن والا پزی ندادماتفاقا خوب نیس ک

خوبه دیگه من هر بار میرم حموم باید ژیلت دست بگیرم

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه