2777
2789
مگه ایشون راجع به مسئله شرعی‌ پرسید؟

منم برای اونایی گفتم که شرع براشون مهمه نه شما

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
عزیز دل🩵حتی اگر خانم باشناون قسمت فقط برای همسر و پزشک دیدنش مجازه

کجا این حکم اومده؟

داخل قرآن؟

ازحرف خداوقرآنش بالاتر وجودندارد فدات

یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما نرو

والا هرچی میگیم داخل قرآن خداهمچین چیزی نگفته.بازحرف خودشون میگن.

آخه مگه ازحرف وقرآن خدا بالاترکسی هست زبانم لال.

ازحرف خدابالاتر.....‌

کجا این حکم اومده؟داخل قرآن؟ازحرف خداوقرآنش بالاتر وجودندارد فدات

شما واسه ی همه ی احکام به قرآن مراجعه میفرمائید؟مثلا حد حجاب....اقامه ی نماز...روابط با نا محرم و ...بله؟؟؟

قطعا نه

کسی که واقعا به قرآن معتقده به عترت هم معتقده حالا عترت چیه؟بماند....احکام تقلید و فتوا و مرجع تقلید چیه؟بماند

امیدوارم همون قرآنشم رعایت کنی😉

کجا این حکم اومده؟داخل قرآن؟ازحرف خداوقرآنش بالاتر وجودندارد فدات

برای راحتی این جمله گفتنش باب شده. شما برای درنان میری پیش متخصص و برای این موضوع میگی خودم هرچی فهمیدم از قرآن همونه ضمن اینکه آیه در مورد ستر عورت داریم و اولین دستور به حضرت ادم و حوا بود. ضمنا شیعه در کنار قرآن سیره و احادیث رو هم بهش اعتقاد داره البته اگر شیعه هستید

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
شما واسه ی همه ی احکام به قرآن مراجعه میفرمائید؟مثلا حد حجاب....اقامه ی نماز...روابط با نا محرم و .. ...

شما پیش من هستی بینم به قرآن وحرفاش رعایت میکنم یانه؟؟؟؟؟

فقط گلم اون عترتت ک میگی بهت نگفته قضاوت نکن؟؟؟