سلام من امروز جلسه اول لیزرم بود بکینی وخط ...باسن و زیر بغل کاش برام موثر باشه .دستگاهشون ترکیبی بود ۲۰۲۴ . طبیعی حس میکنم که الان اگه مورد ازدواج پیش بیاد اعتماد بنفسش رو دارم هرچند که پوست بدنم خشکه و شاداب نیس ۳۸ سالمخ
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزان دیده شدن نقاط ممنوعه برای غیر همسر و پزشک معالج حرامه پزشکم هم به قصد زیبایی نمیتونه ببینه ف ...
کاش نسل شماها منقرض میشد که اینقد اونقسمت بدن روش مانور میدین اگه این عضو حذف میشد شماها دیگه حرفی براب گفتن داشتین نه دانشی دارین نه علمی فقط سرتون کردین تو ما ت..حت بقیه
میدونید که بیکینی حرامه و کار حرام هرگز عاقبت خوش نداره
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...