2777
2789
عنوان

تو عقد از همسرم پول بگیرم یا نگیرم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 104 پست
اره مادرم یکم ساده ولی پدرم خیلی وحشیه نفهمه اگ تاپیکامو بخونی متوجه میشیی جفت کفش ندارم بخداسال ب س ...

پدرت همیشه مدیون شماهاست 

مردی که زنو بچشو تامین نکنه خیر نمیبینه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظرم مثبته باید بگیری شوهر شرعی و قانونیته خب😕از کی باید بگیری پس

بعضی زنا شوهرو پررو میکنن بعد تاپیک‌میزنن شوهرم اینجوری اونجوریه 

مرد برای زنش خرج نکنه میره برای ی زن دیگه خرج میکنه اینو با این سنن بارها دیدم 

پدرت همیشه مدیون شماهاست مردی که زنو بچشو تامین نکنه خیر نمیبینه

اره 

من همیشه شوهرم برام چیزی میگیره خوشحال میشم دعاش میکنم همونجا و واقعا تو کارش خیر و برکت میاد😂

اره منم نظرم اینه ولی بعضیا میگن عقدی زشته فلانی همین چیزا مردارو بی مسئولیت میکنه

این زنایی ک میگن نگیر و فلان توی روانشناسی بهشون میگن pick me. اینا میخان به چشم مرد مثلا بهتر از بقیه زنا بنظر بیان و بگن ببین زنا همه بدن ما خوبیم چون هیچ توقعی نداریم🙄

درصورتیکه مرد خودش حس مثبتی میگیره وقتی برای زنش خرج میکنه و نشونه مسوولیت پذیری ش هست 

اره منم نظرم اینه ولی بعضیا میگن عقدی زشته فلانی همین چیزا مردارو بی مسئولیت میکنه

سیاست مردسالاری اینه زن خفه خون بگیره بنفع مرداس مرد ببینه زنش خرج داره خیال خیانت نمیکنه میگه زنای دیگه ام خرج و مسیولیت دارن ولش کن چرا خیانت کنم ولی مرد ببینه زن خرجی نداره زحمتی نداره هزینه و مسیولیت نداره خیلیم مطیع و بسازو افراطی مهربونه میگه پس زنای دیگه ام همینجورن برم هرزگی و خیلنت کنم 

قبلا مرکز مشاوره کار میکردم اکثرا به زنای خیلی خوب خیانت میشه چون وقتی زن خیلی خوب و بساز و تو سری خور نیست مردش هوس زن دیگه نمیکنه میترسه میگه زنا همشون همینن 

ولی این زنای ساده و توسری خور و مظلوم بدبخت عالمن 

بخاطر همین زنای حسود و بدجنس و زن ستیز هر زنی حقشو میگیره و پخمه نیست میگن دعا گیره سلیطس حسودن مریضای روانی بدبختی زنای دیگرو میخوان خدا هم گرفتاری میاره تو زندگیشون خداروشکر 

این زنایی ک میگن نگیر و فلان توی روانشناسی بهشون میگن pick me. اینا میخان به چشم مرد مثلا بهتر از بق ...

نه اتفاقا من دیدم این زنا خیلی زرنگن حقشونو از شوهر یا پدر میگیرن ولی حسسسسودن میخوان زنای دیگه تو خریت و پخمگی بمونن 

قبلا یدوستی داشتم مار هفت خط عین مادرش شوهره همه کار براش میکرد ولی یجا میشست میگفت انقدر بسازم هیچی از شوهرم نمیخوام شوهرم هیچکارس برام نمیکنه ولی من قانعم میگفتم ناکس چرا به بقیه دروغ میگی میگفت بزار زنا فکر کنن پرتوقعن خیلی هرزه بود هم خودش هم مادرش هرزه ذهنی 

چقد روانی داریم ما تو ایران

همه جای دنیا هست خارجیا که  بمب میسازن مردمو بکشن از بدتر مگه هست ؟فقط نگیم ایران!

زنا نباید پخمه باشن هرکسی حرف میزنه دقت کنید خودش همون کارو میکنه یا داره بدجنسی و موذیگری میکنه

حرف و عمل هر ادمی چه مرد چه زنو دقت کنید راحت حرفو قبول نکنید مخصوصا حرف مردارو چون مردا مثل زنا با عذاب وجدان بزرگ نمیشن دروغ گفتنو حق خودشون میدونن

سیاست مردسالاری اینه زن خفه خون بگیره بنفع مرداس مرد ببینه زنش خرج داره خیال خیانت نمیکنه میگه زنای ...

از قدیم راست میگن زنی که خرج داره ارج داره 

واقعا درسته مردا اگه فک کنن زن انقد کم خرج و کم توقعه میرن سراغ زنانی دیگه 

ی موردی بود زنه حامله بود شوهره هزینه آزمایششو نمی‌داد ولی از اون ور برا دوست دخترش آیفون میخرید....

ای غرورم نمیذاره وای مرده گناه داره تو این گرونی اینارو باید بریزی دور 

متاسفانه افکاری که رو ماها تاثیر بد و مرد  سالاری میزاره همه از مادرامون رسیده و افکار پوسیده هست

من الان عقدم شاغلم میگم یکبار کارتمو درنیاوردم وقتی با همسرم بیرون بودیم فقط وقتایی کارتمو دراوردم که مثلا برا خواهرم مادرم خواستم ی چیزی بخرم 

از قدیم راست میگن زنی که خرج داره ارج داره واقعا درسته مردا اگه فک کنن زن انقد کم خرج و کم توقعه میر ...

من حتی وقتی با شوهرم دوست بودم اصلا یکبار دست تو جیبم نکردن همیشه اون تلاش کرد هزینه کرد اهمیت داد خودشو ثابت کنه در حد توانش 

الان میگه دخترایی که هزینه مرد میکنن ی مشکلی دارن میخوان خودشونو بندازن به مرد وگرنه همه جای دنیا مردا دست به جیبن ،ولی قبل شوهرم با یپسر خودشیفته  دوست بودم گششششنه و بتیغ دکمشو زدم یعنی ازاین پسرای گدا گشنه پول دختر مردم ،یدفه گفت تولدم چی میخری گفتم ننت برات میخره پسره اویزون ننه بابا گشنه 

فکر کن رونالدو به دوست دخترش بگه دونگتو بده !

یسری پیجهای ضد زن با هوش مصنوعی روی یسری ویدیوها صدا گذاری میکنن مثلا زن خرج مردو میده اینا فیکه خانما گول نخورید کار پیجهای زن ستیزه 

حتما گوگل کنید ببینید اصلا همچین ویدیویی هست یا دارن زنارو گول میزنن در جهت سیاستهای کثیف مردسالاری