2777
2789
عنوان

تو عقد از همسرم پول بگیرم یا نگیرم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 104 پست
خوب این داره واضح میگه چطور آدمیه و چطور فکر میکنه اینکه شما چی بگی مهم نیستتصمیم روشما میگیری که آی ...

یعنی میگی ادمی که همچین فکری رو داره انتخاب نکن 

همون جلسات آشنایی باید این حرفا رو زد دیگه که وظیفشه نفقه بده ربطی به اینکه درامد دارم یا ندارم نداره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدرت مرد زرنگیه مادرت ساده ولی نفقه مادرتو دختراش بگردنشه تا اخر عمر ،دخترهم در خانه پدر نفقه داره و ...

اره مادرم یکم ساده 

ولی پدرم خیلی وحشیه نفهمه اگ تاپیکامو بخونی متوجه میشی

ی جفت کفش ندارم بخدا

سال ب سالم خرید نمیکنه یا پول نمیده کلا صفر صفر

پارسال عید جایی نرفتم چون چیزی نداشتم بکنم تنم

دیروز یکیو دیدم کفش خریده بود بغض کردم

خب منم نظرم همینه دیگه تو خونه دیگه همه چی فرق می‌کنه با دوران عقد ، دوران عقد سعی کن ازش درخواست پو ...

من بدم میاد الان پول نده

خودش هم نمیاد بزنه میگه بگو چقد میخوای تا بزنم

ولی میگم الان نگیرم بعدا بی تفادت نباشه و بگه خب شاغلی خودت بعضی هزینه هارو بده میخوام از الان فک کنه بهش تکیه کردم 😁

یعنی میگی ادمی که همچین فکری رو داره انتخاب نکن همون جلسات آشنایی باید این حرفا رو زد دیگه که وظیفشه ...

همه مردا اینارو میدونن همشون مگر اینکه از این مردای گشنه و بتیغ از زن باشن که برای زن ارزشی قائل نیستن و مفت خورن 

بعضی زنای نی نی سایت خیلی عجیبن تا حالا تو جامعه ندیدم فقط اینجا دیدم

بحث عذاب وجدان نیست بحث اینکه نمیدونه چجوری باید بیان کنه

وقتی زنا عذاب وجدان دارن  نمیتونن بیان کنن چطور شوهرا تو مطرح کردن رابطه جنسی و خیلی مسائل دیگه راحت بیان میکنن همیشه زن باید حس کنه بدهکاره ؟

شوهره شوهرتی مگه ؟

نه هزینه های اصلی زندگی با ایشونه خونه ماشین مسافرت مخارج خونه و ... ولی چیزهایی که خودم بخوام ببینم دلم بخواد یا بخوام بداش کادو بخرم از پول خودم میخرم از ایشون برای هر کاری پول نمیگیرم  

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم