2777
2789
عنوان

عاشق یه مرد متاهل شدم حس شیشمی هاااا بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 71 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فحش بدم یا خودت بلدی ؟اگه بلد نیستی بگو چند تا فحش جدید آبدار ورژن کریسمس ۲۰۲۵ یاد گرفتم ، دایره لغا ...

تا آخر خوندی ؟ دروغ گفتم که فقططط شماها بیاین نظر بدین .. همین🥲

اگه مجردها انشالله بهش برسی خیره..!

اگر متاهله انشالله بهش نرسی که سقف ارزوهاتو روی خونه‌ی خراب شده کسی نسازی..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

تا آخر خوندی ؟ دروغ گفتم که فقططط شماها بیاین نظر بدین .. همین🥲

نباید میگفتی

ینی چی این بازیا 😐😐😐

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺