2777
2789
عنوان

کی گفته با پول همه چی حل میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 42 پست
سال ها هزار دوره و کلاس رفتمهیچ چیز جز خودت نیست که بهت کمک کنهاین چیزها درونیهتنبلی ترس حسادتتوقع ب ...

اره منم میدونم همه چیز درونیه برای همین میخوام درونمو درستش کنم ولی نمیشه

این جمله در واقع سفسطه هست باید دید بودن چمقدار پول خوشبختی میاره و نبودن چماقدار پول بدبختی میا ...

مثلا من قانعم و با شوهر ندار ساحتم با بیمولیش ادیت نمیشم 

اما این بیپ لیش باعث شد کنار خانوادش باشم که اونا منو ازار میدن 

من مشکل با بیمولی ندارم اما با انسانها نمیسازم 

پس دلیل بدبختی من الان پوله ؟پرتوقعم که دلم میخواد جدا باشم؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم میدونم همه چیز درونیه برای همین میخوام درونمو درستش کنم ولی نمیشه

سخت نگیر 

قدم به قدم پیش برو

فکر کن

توقعتو درست تعریف کن

برای چیزهایی که نمیتونی تغییر بدی خودت و اذیت نکن

خودتو مقایسه نکن

خودتو بپذیر 

کار سختی نیست 

شدنیه

از خیلی از این روانشناسی های زرد و چرت بیا بیرون

مثلا من قانعم و با شوهر ندار ساحتم با بیمولیش ادیت نمیشم اما این بیپ لیش باعث شد کنار خانوادش باشم ک ...

گفتم که  چه مقدار پول   مسلما اینکه یه خونه و زندگی  در حد نرمال و مستقل باشه توقع زیاد نیست   اما یکی فقط خونه دوبلکس شمال شهر میخواد ویلا شهر دیگه   بعد میگه بی‌پولی بدبختی میاره!

این جمله در واقع سفسطه هست باید دید بودن چمقدار پول خوشبختی میاره و نبودن چماقدار پول بدبختی میا ...

پول خیلی از مشکلات رو حل میکنه عزیزم.من با مقدار و کمیتش کار ندارم،دقت بفرمایید که گفتم اگه نباشه بدبختی میاره.از نظر من فقر،ایمان،سلامت روح‌و جسم انسان رو به خطر میندازه✔️ پول خیلی زیاد هم بنظرم برای آدمای با جنبه مناسبه