حاضرم هرچقدر که لازمه پول خرج کنم که ذهنم درست بشه که انقد فکرای بد راجب خودم نکنم که قدر خودمو بدونم که هرچی بدبختی و ناموفقی تو زندگیم داستم ريشش دوست نداشتن خودم بوده
ولی هرچی پول برای مشاور دادم یا دوره سلف لاو و عزت نفس خریدم بازم حسم بخودم بده و خیلی زجر میکشم از این حسا
فقط کسایی که که این حسارو دارن میتونن درکم کنن که چقدر عذاب اوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا من قانعم و با شوهر ندار ساحتم با بیمولیش ادیت نمیشم اما این بیپ لیش باعث شد کنار خانوادش باشم ک ...
گفتم که چه مقدار پول مسلما اینکه یه خونه و زندگی در حد نرمال و مستقل باشه توقع زیاد نیست اما یکی فقط خونه دوبلکس شمال شهر میخواد ویلا شهر دیگه بعد میگه بیپولی بدبختی میاره!
این جمله در واقع سفسطه هست باید دید بودن چمقدار پول خوشبختی میاره و نبودن چماقدار پول بدبختی میا ...
پول خیلی از مشکلات رو حل میکنه عزیزم.من با مقدار و کمیتش کار ندارم،دقت بفرمایید که گفتم اگه نباشه بدبختی میاره.از نظر من فقر،ایمان،سلامت روحو جسم انسان رو به خطر میندازه✔️ پول خیلی زیاد هم بنظرم برای آدمای با جنبه مناسبه