2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم دلداریم بدید😔💔

264 بازدید | 23 پست

امشب پدرم زنک زد به پدر شوهرم که بیان خونمون برای صحبت و اقدام به جدایی 

من عقدم نپرسید دلیل جدایی چیه واقعا توانایی توضیح ندارم اگر دوست دارید تاپییک های مربوط به حداییم رو بخونید ... 

حس عجیبیه 😔 من دوسال همه تلاشم رو کردم 😔دوسال مثل بچه همه چیز رو یادش دادم یه حالیم مثل مادری که بذاره دیگه بچشو نبینه ... سخته برام چیزی که اینهمه براش خودمو کشتم تو این سن موی سفید دراوردم بابتش داره خراب میشه 😔

از دیشب عکسش هی نگاه میکنم ته دلم فخشش میدم که چرا تلاش نکردی درستش کنی 💔💔💔

برای شب استرس دارم حالم خیلی بده ... با اینکه ازش سرد شدم ولی دلم میخواد تو بغلش گریه کنم گریه کنم و بزنمش 😔

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

منم بعد ۵ سال میخوام کات کنم 

ب شدت حالم بده 💔💔💔

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه نمیدونی امشبی بهترین وقته باهاش حرف بزنی

هزار بار باهاش حرف زدم هزار بار 

به زبون میگه دوستت دارم درستش میکنم ولی هیچی تغیر نمیکنه تازه بدتر هم میشه 

نه ...یعنی نمیدونم

چرا باهاش حرف نمیزنی

اگه هر دو پشیمون باشید ته دلتون میشه حسرت بعدش حسرتی که هیچ وقت بیان نشده

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

اولش سخته ولی کم کم باهاش کنار میای و ممکنه یه روزی با خودت بگی که خوب شد نذاشتم قضیه بیشتر از این ادامه پیدا بکنه 

بعدشم اینکه یه زن توی رابطه برای پارتنرش مثل مادر باشه چیز اصلا خوبی نیست

ایشالا بهترش نصیبت میشه

چرا باهاش حرف نمیزنیاگه هر دو پشیمون باشید ته دلتون میشه حسرت بعدش حسرتی که هیچ وقت بیان نشده

هزار بار باهاش حرف زدم همش وعده و وعید الکی 

فقط زبونه فقط زبون 

اولش سخته ولی کم کم باهاش کنار میای و ممکنه یه روزی با خودت بگی که خوب شد نذاشتم قضیه بیشتر از این ا ...

اره دلیل حداییم همینه 

منو مثل مادر میدید 

ولی خیلی سخته ... دلم میخواد تو بغل خودش زار بزنم 

الهی بگردم ولی اگه خودت و خانواده ت به این نتیجه رسیدین که نمیشه درستش کرد؛حتما بهترین تصمیمه 

خدای نکرده ممکنه تا آخر عمر غصه بخوری چرا زودتر درستش نکردی

من هم برای رسیدن به همسرم خیلیییی خیلیییی تلاش کردم اونم همینطور.موقع نامزدی فهمیدم اشتباه کردم خانواده م هم همینطور 

ولی نمیخواستم بهمش بزنم.اون همه سال زحمت و تلاش...

الان آرزو میکنم کاش کاش کاش برگردم و هیچی رو شروع نکنم عروسی نکنم ولی چه فایده نمیشه به عقب برگشت 

تو جهنمی ام که خودم بادستای خودم خشت خشت بنا کردم