2777
2789

دوستان ازمایش هیپاپیت bوcدادم چجور بیماری علائم هم دارم صورتم رنگش پریده زرد شده سردرد دارم سرگیجه دارم خابم میاد تازه ۶ کیو لاغر شدم نمیدونم چرا چجوری توی این ۶ ماه لطفا بگید چه خاکی بریزم سرم هرکسی هیپاتیت bداشته باشه چند سال زندس یا cیکی راهنمایم کنه دوستان جواب ازمایشم اچ ای ویم منفی بود خداروشکر میخاد بازم تکرار کنم یان شاید میگم دستگاه اشتباهی زده منفی یا وقت نداشتن اشتباهی زدن منفی یا مشکلی پیش اومده زدن منفی یا هزار جوره بشه سیستم منو بزنه منفی یعنی میشه؟ 

ازمایش ایدز دو بار تایید میشه ی بار سرولوژی ی بار با ی ازمایش دیگ 

منفیش درسته جوابش درسته نگران نباش

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐😐😐😐دیگه آزمایش نده یه سره برو مغزتو عوض کن با این افکار منفی 

وقتی جوابش منفی بوده ینی منفی

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

خوب خداروشکر به تکرار دیگ نیازی نیست که؟

نه نیست ارمایس ایدز مهمه همینطوری جواب ب کسیونمیدن هزار تا قانون داره درسته 

نه برو ازمایش بده ازمایس کل بگو میخام اچ ای وی بدم اونام هیچی نمیگن میگیرن چرا واقعا فکرای بد دارید میکنید این ازمایش اچ ای وی رو جدی بگیریم و همه بدیم و اینکه اصلا دکتر بیرون ۱۰۰تومن پول میگیرن هرازمایشو مینویسن

نه برو ازمایش بده ازمایس کل بگو میخام اچ ای وی بدم اونام هیچی نمیگن میگیرن چرا واقعا فکرای بد دارید ...

من یکبار سرنگ مریص تو دستم رفت همیشهرمیترسم ایدز و هپاتیت گرفته باشم نمیتونم هیچ وقت ازمایش بدم خیلی میترسم

میگم میشه ایدز نگیریم از سورنگ هیپاتیت بگیریم منکنه ایدز چیه هیپاتیت چیه اگر خدای نکرده هیپاتیت داشته بودم دیگ؟ تو ایدز نشون نمیداد؟