2777
2789

دختره خنگگگگ کلاس هشتمه 

۱۵ یا ۱۶ سالشه 

شیش ماهه با یه پسره دوست شده. 

پسر که چه عرض کنم ، نره خر و لاشی

با ماشین پسره رفتن بیرون دخترداییم کل لباساشو در آورده باهم …😐فقط دخول نداشتن

دارم میترکم از حرص

داره آبرومو میبره این دختر بی عقل کله پوک

ما باهم راحتیم چند ماه پیش بهم گفت که دوست پسر گرفته، من گفتم جدا شه و خیلییی باهاش حرف زدم. ولی الان یه هفتس متوجه شدم رابطشون خیلی پیش رفته و به حد جنسی رسیده 😭

بعد میگم چند بار اینکارو کردین میگه نمیدونم زیاد 

میگم به زور انجامش داد؟ میگه نه خودمم راضی بودم😐

بعد به من میگفت پشیمونم و از خودم بدم میاد و اینا 

منم رفتم با مشاور مدذسم صحبت کردم گفتم به پسره زنگ بزن بگو من وکیلم اگه از دختره جدا نشی کار به دادگاه میرسه.مشارم قبول کرد و گفت شب شماره‌ی پسره رو بفرست برام 

شب رفتم به دخترداییم پیام دادم میگه نمیفرستم من دوسش دارم😐

وای خدایااااااا چیکار کنم من از دستش

بعد کاش میدیدین دخترداییمو. عین ماهه.

بعد پسره شبیه بعض یاکریمه

معلم آینده :)

پسر خاله منم‌۱۷ سالشه بخاطر یع دختر کل خانوادشو بهم ریخته

تو صورت مادرش در میاد

تا سرشون بع سنگ نخوره ادم نمیشن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک نمیکنی بهتره به مامانش بگی یاباباش؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

سعی کن بهش بفهمونی این کارا عاقبت ندارن 

خودت چند سالته 

راستی مگه کلاس هشتم ۱۳ و ۱۴ ساله نیستن

مسی غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا.با توجه به نام کاربریم، هنوز امید دارم به طلوع مسی!.فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست.ستاد مبارزه با اسم سایت و عضو انجمن تغییر نام به فادر سایت. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود

فک نمیکنی بهتره به مامانش بگی یاباباش؟

به داییم بگم که میکشتش پسره رو 

نمیشه گفت واقعا 

نمیدونم چیکار کنم. مامانش فهمیده که دوست پسر داره و تهدیدش کرده که جدا شه. یه مدتم گوشیو گرفته ازش. ولی این باز ادب نشده 

معلم آینده :)