2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم دلداریم بدید😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 23 پست
الهی بگردم ولی اگه خودت و خانواده ت به این نتیجه رسیدین که نمیشه درستش کرد؛حتما بهترین تصمیمه خدای ن ...

آینده من با این آدم میشه فقر مالی و پیر شدن خودم و افسردگی 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

سلام تاپیک های قبل خوندم تاحدودی 

وقتیکه رفتیددمشاور گفتن مرد زندگی نیست حتی با این وجود بازم تلاش کردی درستش کنی و نشده ،حالا که نشده برای چی داری خودتو آزار میدی 

الان اولش سخت ،بالاخره وابستگی هست شایدم یک مقدار علاقه مونده باش ولی وقتی همه وحتی منطق میگه جداشو بخودت مطمئن باش 

مطمئنا الان سختت ولی زمان همهچیز درست میکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دلیل حداییم همینه منو مثل مادر میدید ولی خیلی سخته ... دلم میخواد تو بغل خودش زار بزنم

حواست این روزا به خودت باشه 

برای خودت یه سری کارا انجام بده 

برای خودت چیزی که دوست داری رو بخر 

به خودت برس 

برو بیرون بگرد 

کلا تمرکزت رو بذار روی خودت 

یه کم که بگذره دیگه اصلا نیازی توی وجودت نسبت به اون آدم نمیبینی 

سلام تاپیک های قبل خوندم تاحدودی وقتیکه رفتیددمشاور گفتن مرد زندگی نیست حتی با این وجود بازم تلاش کر ...

خیلییییی سخته ... دو دقیقه میگم ازش بدم میاد دو دقیقه بعد دلتنگش میشه دو دقیقه بعد ازش سرد میشم لحظه بعد دلم بغلشو میخواد

حواست این روزا به خودت باشه برای خودت یه سری کارا انجام بده برای خودت چیزی که دوست داری رو بخر به خو ...

وسواس فکری هم دارم 

باید یه کاری کنم شبا اینقدر خسته بشم نتونم فکر کنم 

خیلییییی سخته ... دو دقیقه میگم ازش بدم میاد دو دقیقه بعد دلتنگش میشه دو دقیقه بعد ازش سرد میشم لحظه ...

طبیعی کم کم درست میشه ،فقط سعی کن تو این روزا خودتو سرگرم کنی سرگرم هرچیزی تا کمتر فکر کنی ذهنت درگیر باش تا کمتر بشینی به این مسائل فکر کنی 

طبیعی کم کم درست میشه ،فقط سعی کن تو این روزا خودتو سرگرم کنی سرگرم هرچیزی تا کمتر فکر کنی ذهنت درگی ...

سرگرم چی مثلا 

کلی درس دارم دانشجوعم امتحان دارم 

نمیتونم بخونم

سرگرم چی مثلا کلی درس دارم دانشجوعم امتحان دارم نمیتونم بخونم

من وقتایی که حالم بده ،خیلی ناراحتم ،غم داره ذره ذره وجودمو میخوره ،میرم تو آشپزخونه درسکوت کیک و شیرینی میپزم ،اشکمم بیاد کم کم در حین کار درست میشه بعد که حالم خوب میشه میام میرم سراغ کارام 

واینکه درک میکنم زمان امتحانات میخوای درس بخونی ولی نمیتونی چون ذهنت درگیر این آینده چی میشه ولی باید سعی کنی یجوری خودتو تخلیه کنی مثل من ،من فقط با پخت کیک و نان حالم خوب میشه

من وقتایی که حالم بده ،خیلی ناراحتم ،غم داره ذره ذره وجودمو میخوره ،میرم تو آشپزخونه درسکوت کیک و شی ...

یروز انقدر بغض تو گلوم بود تو خیابون خیلی خودمو خوردم خیلی خودمو سرکوب کردم گریه نکنم ،حالم بد بود اومدم تو خونه درو باز کردم وایسادم گریه نزدیک دوساعت فقط گریه کردم و داد زدم بعد رفتم تو آشپزخونه ۵ نوع کیک ،کلوچه و کروسان درست کردم ،تا شب ،شب دیگ حالم خوب بود پر از حس خوبه 

خداکنه چیزی که من گفتم کسی تجربه نکرده باش ولی میخوام بگم برای خودت آرامش بخر خودتو از ناراحتیها دورکن با کاری که بهت آرامش و حس زندگی میده