2777
2789
عنوان

درماه چقدر خرجتونه چه خرجایی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 55 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لاغری موضعی که میری همون که با دستگاه شکم و پعلو رو لاغر میکنن در چند جلس؟؟؟ 

تاثیر داره؟! 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

حساب نمیکنم بستگی داره اما زمستون ها خرجم کمتره چون خوراکی بهم خیلی نمیچسبه پاکسازی اینا خیلی انجام نمیدم زمستونا و از خونه هم نمیرم بیرون ضد آفتاب اینا هم نمیخرم مهمونی کمتر میریم بیرون هم ک میریم همش کاپشن تنمه یا هودی ک خیلی ب مانتو نیاز ندارم 

سه تا شغل دارم حدود 50میل درامدمه 

که 10میدم به دخترم 10پس انداز میکنم بقیه شم خرید های خونه ،مسافرتو کاشت ناخن ،لیزر و کارهای زیبایی و قبض مالیات👐

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

ماهی۲  تومن 

۶۰۰ باشگاه 

۲۰۰ ناخن 

۲۰۰ بند و ابرو 

کرایه و ات و اشغال  ۱ تومن

بدون لباس 

با لباس میانگین ماهی ۴ تا ۵ تومن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سه تا شغل دارم حدود 50میل درامدمه که 10میدم به دخترم 10پس انداز میکنم بقیه شم خرید های خونه ،مسافرتو ...

شغلتون چیه؟

دخترتون چندسالشه

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

لباس ولوازم آرایشی میخرم.... اونم خیلی🤦🏻‍♀️... تو این هفته... یه کت ودامن وکفش بوت خریدم... تو ماه نمیدونم حساب نکردم🤷🏻‍♀️💙

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

۴_۵ تومن واسه کنکور۱_۱۵۰۰ ظاهری

مدرک تحصیلیت تو بیو منو هلاک کرد 😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

هنوز خرجی نکردم این ماه 

ولی حدودا ماهی پونصد خرج خوراکی و شارژ و این چیزاست و 650 هم باشگاه 

همین دیگه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شغلتون چیه؟دخترتون چندسالشه

دخترم 20 خودش شاغله ولی پول کلاس ها و رفت و امدشو من میدم 

شنیون کارم و خیاطی و زبان اموزش میدم

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

لاغری موضعی با دستگاه،راضی هستی،من یکسال هیچی هیچیخرج خودم نکردم ،اصلاح خودم میکنم تو خونه ،کرایه خو ...

خوبه آره سایز خیلی کم کردم 

وزنم تو ده روز ۳ کیلو 

۵ تا آمپول لاغری زدم شد ۱/۵۰۰ 

۳ میلیونم دستگاه ها ده روز روم زد البته سه روزم مونده

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿