بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیه شغل دخترتون چه خوب و فعال انشالله همیشه تنتون سلامت باشه بیشتر پول تو کدومه حالا خیاطی یا شینیون ...
هردو خوبه ولی خب الانم که دخترم داره ازدواج میکنه من خودم تنها میشم و خونه هم مال خودمه دیگه میخوام بزنم دل جاده و ایرانگردی بعداگه خدا بخواد بیام نوه هامو بزرگ کنم
دخترم توی یه مغازه فروشنده است و یه انلاین شاپ داره
وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!
خوبه آره سایز خیلی کم کردم وزنم تو ده روز ۳ کیلو ۵ تا آمپول لاغری زدم شد ۱/۵۰۰ ۳ میلیونم دستگاه ها د ...
عزیزم اسم امپولات و میگی به دکترم بگم ببینم برای من صلاح هست یا نه ،والا من دکتر تغذیه میرم فقط برام رژیم می دن نهایت از این قرص باریج که واقعا بوی بدی داره ،کم کاری تیرویید دارم و وزنم خیلی خیلی کند لاغر میشه
انشالله به امید خدا التماس دعا منم همسن دختر شمام برای منم دعا کنید عروس بشم مامانم نوه دار
امیدوارم خدا سرنوشتتو خوب و اونجوری که میخوای نوشته باشه دخترم💕🌈
وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!