2777
2789
کی؟؟؟

من اینستا ندارم .

ولی چندروزیه اینجا مرتب تاپیک راجعبه گزارش برای اون شخصی که عکسای نینیسایتی ها رو برمیداره میذاره تو پیجش میزنن.امروزم زده بودن دیدم ۳۸۲ تا عکس گذاشته 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگی عزیزم 

باریکلا دختر

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
آپدیتای نی نی سایت واقعا معرکه اس به جای پیشرفت پسرفت میکنن😑😂

وما ب جای اعتراض و اعتصاب قوی تر ادامه میدیم😄

حقمونه خب 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
وما ب جای اعتراض و اعتصاب قوی تر ادامه میدیم😄حقمونه خب

اعتراض کردیم نشد حتی یبار قاطی کرد همه رفته بودن تو کاربری اشتباه شماره ها پخش شد تاپیکای اعتراضو تعطیل میکردن

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋