2777
2789
عنوان

میخوام بی بی چک بزنم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 86 پست

مبارکت باشه خوشگل مهربون 

انشالله صحیح و سالم این 9ماه رو بگذرونی وبه دل خوش بغلش کنی 

الان که این حس و داری برای ما منتظر هام دعا کن ❤

دعا کن ماهم دامن مون سبز بشه ❤🙏

منم 5ماهه اقدامم برای دومی دعا کن زود باردار بشم ❤🤩

وای از اون روز که بفهمم کنج دلم خونه کردی ......میشه برام بااون دل های پاکتون دعا کنید خدا یه نی نی سالم بهم بده🙏💋💋

مثبت شد

واااییییتججعقشانپحعقش😭😭💘💘. الهی سالم به دنیا بیادو صالح باشه. شاهد موفیقتاش باشی‌. عروسی/دومادیش ایشالا🌝💛🐚.

اسلام به ذاتِ خویش ندارد عیبی ؛ هر عیب که هست از مسلمانیِ ماست! پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکت باشه خوشگل مهربون انشالله صحیح و سالم این 9ماه رو بگذرونی وبه دل خوش بغلش کنی الان که این حس ...

مرسی خوشگلم ممنونم از دعای خیرتون

انشالله شماهم به زودی زود میایی خبر میدی خوشگلم ک فرشته دوم تو راهه

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

واااییییتججعقشانپحعقش😭😭💘💘. الهی سالم به دنیا بیادو صالح باشه. شاهد موفیقتاش باشی‌. عروسی/دومادیش ...

ممنونم عزیزم ممنونم خوشگلم ممنونم مهربونم ❤️🫶

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

واقعا میگی تورو خدا عزیزم .خدایا شکرت ..دیدی گفتم .چشام پر اشک شد

اره بخدا همون لحظه مثبت شد بخدا اینقدر گریه کردیم منو شوهرم ک نگو 

عکسشو گذاشتم ولی نیومد 

انشالله صحیح سالم بیاد بغلت

ممنونم عزیزم با دعای خیر شما