2777
2789
واللا خیلی مردا اختیار کمر شلوارشون رو دارن حالشونم بد میشه شخصیت خودشون رو در حد یه زن هرزه پایین ب ...

برای منم عجیبه که باور نمیکنن

دقیقا فکر میکنن فقط امام و پیامبر خائن نیستن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چه عوضی و هرزه

همین دیگه اصن ما بگیم مردء خرابه ذاتش بده مورد داره

اگه ما حواسمون ب خودمون باشه باهرکی از راه میرسه نریم تو رابطه ب خودمون ارزش قائل شیم مردای هرزه و خراب درخواست نداشته باشن بخدا خیانتا کمتر میشه دیگه انقد راحت بودن روابط قشنگ نیست

قبلا ی زن خراب بود دور از جون ۱۰۰ تا مرد الان ب ازای هر مرد یک دختر هست نمیگم خرابا ولی راحت ب دست میان اون ی نفره

من ن ادم بسته ایم ن چیزی خودم با دوست پسرم ازدواج کردم

اما همون یسال از قبل دنبالم بودم دوسم داشت واسه دوستیم ده بار اومد گفتم ن همه دوستاشو محل میدونستن طرف ننشو باباشو خواهرشو میشناختم بازم میگفتم ی وقت با کسی نباشه با منم دوس شه انقدر دقت کردم ک باهاش دوس شدم

الان سوار ماشین میشن نمیدونن کیه برا کدوم محلس خانوادش کین زن داره نداره کراش و رل میزنن این اسیب نیست چیه؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی تاپیک بچه تو حانواده فقیر زده بیا اظهار فضل کن یکم خالی شی یکی دیگه رو گیر بیاری غیرما 🤣

@niniyar_5   @niniyar_2   @niniyar_1    

لطفا سایتو پاکسازی کنید ممنون

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ادما ممکنه تو شرایط خیانت قرار بگیرن ولی اینکه واردش نشن مهمهممکنه تاثیرم بذاره ولی اینکه ادامش نده ...

خداروشکر شوهرمن حتی با زنها صحبت نمیکنه ولی بچشم دیدم که خانمهایی که سوارمیشدن چه وضعی داشتن وچه حرکت‌هایی میزدن 

واقعا از خدا میخوام اینا که میان میگن زن ستیزی و این حرفارو میزنن میگن اون مرداگه خوب بودخیانت نمیکر ...

زن خراب اویزون همسر بنده شد ولی نلغزید چون تعهد داشت چون شرف داشت چون معتقده اگر خیانت کنه نگاه کثیف یک مرد هم دنبال زنش میفته اتفاقا مذهبی هم نیست صرفا انسانیت و تعهد باعث شد نلغزه 

میل جنسی در اقایون زیاده ؟ اوکی خودش زن داره حتی اگر بر فرض با یک زن دیگه تحریک شد که همین هم خیلی کار کثیفیه نباید خیانت کنه باید بیاد سراغ زنش حداقل از خیانت بهتره 

درسته حرفت ولی کار اسنپ خدایش مزخرفه چون زنهای هرجور می‌شینن تو ماشین وبیشترمسافرهازن ها هستن

خب بشینن مردی که دنبال این چیزا نیس به این راحتیا وا نمیده شوهراشونم همچین یوسف پیامبر نیسن خودشونم میخوان و دنبالشن

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

به شغل ربطی نداره خیانت و عدم تعهد آقایون بعدم با ادبیات جالبی راجع به خانما صحبت نمیکنین مگه خودتون ...

شما الان با این ادبیات به اسنپیا ام توهین کردید ...

ذات که خراب باشه دیگه پولدار خوش قیافه نمی‌شناسه فقط میخواد کرم بریزه 

شوهرم از صب رفته اسنپ تا الان میومده نکنه شوهر منم...😭

چه ربطی داره 😐🤦‍♀️

حالا بیاین سر یه سایت درپیتی زندگی تونو تلخ کنین 

بذر شک بپاشین به زندگیتون 

یا همسرتونو ناراحت کنین 

اینم نتیجه تاپیک بدون فکر زدن و تعمیم دادن بیخود همه مسائل😐

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

به شغل ربطی نداره خیانت و عدم تعهد آقایون بعدم با ادبیات جالبی راجع به خانما صحبت نمیکنین مگه خودتون ...

ببخشید میگی نامزد حالا بزار یه ده سال بگزره،باباتم نسل قدیمه اونا خیلی بهتر شدن

دخترعمه من و شوهرش عاشق هم بودن با مخالفت خانواده ها ازدواج کردن . همیشه برای الگو و نمونه این آقا ر ...

عزیزم چه ربطی به من داشت؟ 😅

پیام شما مثلا میخواست اینو بمن برسونه که زندگی با عشقم خیانت میبینه

من دخترعموتون نیستم

اولا هرگز خیانت نمیبینم هفت ساله بهم همه جوره ثابت شده

دوما خانواده بسیاااار حامی دارم که اگر یک در میلیون هر اتفاقی افتاد در خونشون به روی من بازه

واقعیت پیامتون برام اصلا برداشت نصیحت دوستانه نداشت

صرفا حس کردم تو دل خالی کنه

ولی من دلم قرصه😍💖

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بخدا من چند بار سوار اسنپ شدم راننده انقدر زنشو دوست داشته حتی جواب پیاماشم با قلب می‌داده حین رانندگی یا زنگ زده اونم جواب داده باشه عشقم چشم میگیرم مردم براشون🥺❤️

شما الان با این ادبیات به اسنپیا ام توهین کردید ...ذات که خراب باشه دیگه پولدار خوش قیافه نمی‌شناسه ...

نه توهین نبود 

سوال بود

همه مریم مقدسا تو نی نی سایتن 

چه جالب به خانما برچسب میزنین 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خب منم میگم مرد نباید هرکی اشاره کنه پابده

بله تا وقتی عرضه‌ زیاده تقاضا هم هست

خانم برا خرج قروفر و نیازش میره سمت مرد 

مرد هم برا هوسش چند صباحی با این جور زنا وقت میگذرونه ولی ریشه زندگیشو آتیش میزنه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...