2777
2789
خودم وقتی میرفتم دیدم به چشم که اگه مرد خرابم نباشه بازم روش تاثیر داره

ادما ممکنه تو شرایط خیانت قرار بگیرن ولی اینکه واردش نشن مهمه

ممکنه تاثیرم بذاره ولی اینکه ادامش نده مهمه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما

انشالله خدا خیرتون بده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

عزیزم باور کن همچین مواردی هست حالا در همه ابعاد ممکنه به این حد از عرفان نرسیده باشن که چشم برزخی ش ...

واللا خیلی مردا اختیار کمر شلوارشون رو دارن حالشونم بد میشه شخصیت خودشون رو در حد یه زن هرزه پایین بیارن کجاش عجیبه نمیدونم چرا فکر میکنن فقط باید معصوم باشی ..

اتفاقا زن خراب خیلی هست ولی مرد چرا باید خام شه .پس برای ما زنها هم مرد خراب خیییییلی هست پس خام شیم ...

بله عزیزم ،خودمونو نبین خیلی از زنا هستن که با یه حرف محبت آمیز مردهای غریبه  ،گول میخورن و به شوهراشون خیانت میکنن .

بحث سر اینه که زن و مرد هر دو مقصرن چه اونیکه پیشنهاد میده چه اونی که قبول میکنه .

پ

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
دیگه جایی اینا رو نگو میخندن بهت

چراااا ؟؟؟!

درسته خود مرد باید بتونه خودشو کنترل کنه ولی من به عینه دیدم زن خرابی که خودشو بزور چسبونده به مردی سر به راه بود عزیزدلم این خنده ندارع ....

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

رابطه نامشروع دو سر داره یک زن هرزه دو مرد هرزه تا زن هرزه نباشه دنبال مرد متاهل نمیره تا مرد هرزه ن ...

درسته حرفت ولی کار اسنپ خدایش مزخرفه چون زنهای هرجور می‌شینن تو ماشین وبیشترمسافرهازن ها هستن 

بهت حق میدماما اگ شوهرت وفادار بود هیچ زنی نمیتونست روش تاثیر بذاره

این حرف اشتباه ...

مثل این میمونه بچه تو بگی دوستات بدن تو تخت تاثیر محیط قرار نگیر 

میشه مگه ؟؟؟

نه حرفتون رو قبول ندارم 

باور کنید هم جنس های خراب زیاد شدن خیلی هم زیاد ..

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

میمونه عزیزم😍🤍

دخترعمه من و شوهرش عاشق هم بودن با مخالفت خانواده ها ازدواج کردن . همیشه برای الگو و نمونه این آقا رو مثال می‌زدیم .چندبار شغل عوض کرد الان راننده خط شهریه. آلان متوجه شدیم با یه زن شوهر و بچه دار رابطه داره. دختر عمه به قصد جدایی می‌ره خونه مادرش ولی  بهش گفتن روزی که عاشق شدی بحرف کسی گوش نکردی باید فکر اینجاها رو هم میکردی برگرد سر خونه و زندگیت.

به شغل ربطی نداره خیانت و عدم تعهد آقایون 

بعدم با ادبیات جالبی راجع به خانما صحبت نمیکنین 

مگه خودتون خانم نیستین 

نامزدم کارمنداشون خانم هستن 

از ایشون آقا تر ندیدم به عمرم البته جز پدرم 

مثلا یه اسنپی چه آپشنهای فوق العاده ای داره 

خیلی خوشتیپ یا خیلی ثروتمندن؟

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

وای خدایا منو نامزدم داشتیم عطر میخریدیم زنه علنا داشت به نامزدم کرم می‌ریخت 😭😭😭😭💔 نامزد منم تعجب کرده بود می‌گفت این چرا اینجوری می‌کنه وای خانما از قصد بالاتنه که روسریش رو اونا بود رو کنار. زد ..... دیگه خودتون تصور کنین