2777
2789
عنوان

پیشونیم خط افتاده حالم بده

137 بازدید | 22 پست

با ۲۰ سال سن فقط!! پوستم خشک نیست دوتا خط افتاده بیشتر میشه رفته رفته خیلی حالم بده چیکار کنم؟بوتاکس که زوده و میگن افتاده میکنه توروخدا اگه راهی بلدید دریغ نکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیاده؟ رفتی دکتر؟چیکار میکنی براش؟

هیچی والا اوایل ناراحت بودم الان دیگه بهش عادت کردم

خطه حتی صورتم عادیه و حالتی نمیدم بهش هم هست اما عمیق نیست.

من دو سه تا تار سفید هم دارم.

حرص زیاد خوردم تو زندگیم😂

دکتر می‌خوام برم دو سه هفته دیگه احتمالا

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

زیاد باروغن ماساژ بده ...گردش خون زیاد میشه انشالله کمتر میشه .

اگر عادت به اخم کردن داری ترک کن ....بیرون هم میری حتما عینک آفتابی بزن که توی نور نا خودآگاه اخم نکنی.

یه وقتایی هم ممکنه توی خواب اخم کنی سعی کن اگر هست ترک بکنی 

انسانم آرزوست 😍

اصلا غصه خط و خطوط رو نخورین، من از 22 سالگی زیر چشمم چروک افتاد بود بعد از بیست سال هنوز که هنوز چروکش همونه فقط یکم بیشتر شده

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت
ماساژ رفع میکنه جدی؟ از کجا پیدا کنم چجوری ؟

تو یوتیوب ماساژ صورت بطن با روغن مورینیو مخصوص ماساژ صورت‌اش بخر هر روز ۱۰ دیقه ماساژ بره هم پف شورتو میگیره هم خوش فرم میکنه صورتو

هیچی والا اوایل ناراحت بودم الان دیگه بهش عادت کردمخطه حتی صورتم عادیه و حالتی نمیدم بهش هم هست اما ...

اگه رفتی میشه نتیجه رو به منم بگی؟؟میخوام ببینم اگه نمیگن فقط بوتاکس برم 

مشکل صورت من چه ربطی داشت مثلا شما برای صورتت ارزش قاعل نیستی؟

اینکه دنبال حلشی خوبه اما اینکه به روانت به خاطرش آسیب میزنی خوب نیست

من ظاهر زیبا برام مهم نیست آراستگی اهمیت بیشتری داره برام 

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.