2777
2789
خیلی جالبه یه عده کلا منکر وجود زنای بدکاره میشن مثبت نگریتون رو خیلی دوست دارم به بالاترین درجات فم ...

اتفاقا زن خراب خیلی هست ولی مرد چرا باید خام شه .پس برای ما زنها هم مرد خراب خیییییلی هست پس خام شیم بگیم اگه مردا پا ندن ماخیانت نمیکنیم

استادمون روانشناسه میگه یه مراجع داره که داره که با یه مرد متاهل تو رابطه اس چرا؟ چون میخواد به خودش ...

ارهههههه یکی از فامیلای خواهرشوهرم خیلی میچسبه ب شوهرم

متاهله دوتا بچه داره همسنیم.

خلاصه ی دوس پسر داره گیر داده بود بهش ک باید شب یلدا با من باشی نری پیش زنت

بعد میگن زنا بی تقصیرن

پسره ک اشغاله هیچ اصن راجبش حرف نمیزنم ولی انسانیت چی میشه؟

ارزش خودمون چی میشه؟

دیگه انقدم دم دست بودن قشنگ نیست بعد بگیم ن ما مقصر نیستیم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در کل خیانت خیلی بده و غیر قابل‌ توجیح چ از سمت مرد چ خانم 

باید اینقدر ذات و ریشه داشته باشی تا حتی اگه تو موقعیتش قرار گرفتی پات نلغزه

نامزدم میگه زمونه خیلی بد شده زن و مرد دنبال جلبه توجه و ارضای کمبوداشونن رحم به زندگی و روان هم ندارند

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

چه جالب می تونم باور نکنم؟ چون شیخ رجبعلی خیاط با همچین اتفاقی چشم برزخیش باز شد. اگر این آقا به درج ...

عزیزم این‌چیزی بود که خانمش تعریف کرد مرده کلا آدم بداخلاقیه هیچ وقت با خانما احوالپرسی نمیکنه و سرسنگینه 

بیا این یه نمونه از مردهای هول و با ذات بد@mmoh3en برای چی به من درخواست دوستی دادی؟ چون تو این تاپ ...

وای این یارو به همه درخواست میده 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

چرا فقط میگید مردا خرابن 

من فقط ۶ سال خونه نشینم تا قبل اون بیرون بودم پا به پای مردا زن خراب دیدم همه مدل همه سنی دیدم

من دیدم دختر نوجوان ۱۶ ساله افتاده دنبال مرد متاهل زن بچه دار رفته به زنشم گفتم برو جدا شو من میخوام زنش بشم زنه رفت و جدا شد ولی مرده این جیندا رو نگرفت 

الانم همون دختر تو یکی از ارگانهای مهم دولتی کار میکنه 🤧 معلوم نیست چقدر خدمات میده

من دیدم زن میانسالی که برای یه پنیر صبحونه بذاره جلو پسر جوانش رفته به بقال بوس داده من خیلی چیزا دیدم

رابطه نامشروع دو سر داره یک زن هرزه دو مرد هرزه تا زن هرزه نباشه دنبال مرد متاهل نمیره تا مرد هرزه نباشه هم متقابلا دنبال زن هرزه نمیره در کل میخوام بگم مردی که ذاتش خرابه زندانیشم کا بکنی باز یه جوری کرم خودشو میریزه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

اتفاقا زن خراب خیلی هست ولی مرد چرا باید خام شه .پس برای ما زنها هم مرد خراب خیییییلی هست پس خام شیم ...

نه که خانمای متاهل اهل خیانت نیستند!

دیگه هر کی ضعیف و بی بندوبار باشه از موقعیت استفاده میکنه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

وای این یارو به همه درخواست میده

😐😐 واقعا پررو ا نمیدونم چرا درخواست داده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره چهره اش مردونه وجذابه همیشه ام حلقه دستشه اما امان ازاین دختراا وزنای هول خیلی زیاد شدن

خیلی متاسفم که این اتفاق افتاده اما مقصر فقط و فقط همسرته اگر تعهد داشت اگر هرز نمیرفت هیچ زنی تاکید میکنم هیچ زنی نمیتونست تحریکش کنه . همسر من چندین کارمند خانم داره یکیشون تو نخ همسرم بود و خیلی تابلو نخ میداد بهش از منم خیلی خوشگل تر و دلبر تر و جوان تر هست همسرم مودبانه نشوندش سر جاش 

احیانا شوهر خودتم هول نیست؟!!!

فقط زن هرزست؟؟ 

تا وقتی مرد پا نده زن هیچ غلطی نمیتونه بکنه و بالعکسش

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤