ما زندگی خیلی خوب وعاشقانه ای داشتیم اما ازبس زن هرزه و دختر هول وخراب زیاد شده وکرم میریزن وعشوه میان واسه مردا خودشون پیش قدم میشن پیام میدن پیشنهاد میدن به مردا خوشبختیمو زندگیمو آرزوهامو ازم گرفتن.خدا لعنتشون کنه و امیدوارم عاشق بشن و یکی همینجوری عشقشونو ازشون بگیره و تا اخرعمر بسوزن واقعا اینا شیطانن خدا جوابشونو بده فقط.خواستم بهتون هشدار بدم که نزارین تا جایی که میشه شوهراتون تو اسنپ کارکنه.من بعدازچندسال جنگ ودعوا به زور شوهرمو ازاین شغل کثافت کشیدم بیرون ولی دیگه چه فایده بعدازاینکه چندین بار بهم خیانت کرد منم سرد شدم و تصمیم به جدایی دارم حالا دیگه برام مهم نیس دوباره بره اسنپ کار کنه یانه چون من تودلم تصمیمو گرفتم و یه روز حتما جدا میشم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
وای حق گفتی ،من نمیگم مردا تقصیر ندارن اما اینم درست نیست بگیم مرد فقط گناهکاره پس اون زنا و دخترا ک ...
مکر زن اینقدر قوی هست ک هنوزم ک هنوزه یکی از راه های اساسی سرویس های جاسوسی طعمه کردن خانمهاست! مردی که خدای سیاسته باز هم بالاخره دست و دلش جلوی زن میلرزه...
حتی دو تا از ائمه هم با همین ترفند در زندان های عباسی مورد امتحان قرار گرفتن...
من جاتون بودم جدا نمیشدم اگر زندگیم آرومه و احترامم رو داره. می موندم پیش بچم خودمو آواره نمی کردم کلا معتقدم اگر رو هر مردی خصوصا مردی که شرایط ایده آل ظاهری یا مالی داره ریز بشی می بینی خیانت می کنه حالا با شدت کم و زیاد یا اینکه شرایطش ایده آل نیست و کبریت بی خطره مثل شوهر من که یه قرون برای غریبه خرج نمی کنه و علت وفاداریشو بیشتر خساستش می دونم و بدبینیش به اینکه براش پرونده درست نکنن. اگر مردا عنصرشون محکم بود خدا حضرت یوسف رو به عنوان یه نمونه ناب مثال نمی زد همه مردا یوسف می شدن
بخدا خودم شوهرم با یکی باشه شوهرمو جر میدم ب اون دختر میگم توروخدا مواظب باش گناه داری در این حد
اما تو واقعیت نمیتونم اشتباه دخترارو ندید بگیرم
با هرکی میرن تو رابطه متاهل مجرد ،بشناسن نشناسن
بعد میگن مقصر نیستیم
بخدا ک مقصرن
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
رفته آب یکی از خونه هارو قطع کرده زنه با ارایش غلیظ و لختی اومده گفته ابمونو وصل کن برات جبران میکنم ...
همسایه ماهم دوخت و نصب پرده انجاممیده یبار زودبرمیگرده خونه اعصابش خراب بوده زنش سوال میکنه اونممیگه رفتم پرده پذیرایی بزنم زنه لخت با یه چادر نازک اومده گفته اول بیا پرده اتاق خواب رو بزن اونم گفته یه وسیله تو ماشین جا گذاشتم بعدم فرار کرده
پدرشوهرم تعمیر ماشینه میگفت تعمیرگاه بغلی شیشه های ماشین یه زن رو آورده پایین چون زنه موقع گرفتن ماشینش به آقا گفته بیا یه جور دیگه برات حساب کنم و..
من جاتون بودم جدا نمیشدم اگر زندگیم آرومه و احترامم رو داره. می موندم پیش بچم خودمو آواره نمی کردم ...
همسر من هم شرایط مالی هم ظاهری خوبی داره
ولی خیانت نکرده و نمیکنه چه حرفیه میگید شما عزیزمـ
این چیزا فقط به ذات آدمه
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
شوهر منم از وقتی رفته اسنپ میگه دیگه با اسنپ جایی نرو میگه اگه مجبور نبودم و پولشو لازم نداشتم خودمم ...
بخدا همینه
شوهرم میگه توروخدا فقط اژانس بانوان
من کلا ۳ بار رفتم
میگه دختره بچش پیشش بود میگفت داداش جلو من بهش
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️