2777
2789
ملت چشونه؟به مامور آب هم رحم نمیکنن

اره بخدا میگفت رفتم اب یه خونه ای قطع کردم بعد زنه با ارایش غلیظ و لخت اومده بیرون با عشوه میگه اب و وصل کن برات جبران میکنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هر شغلی داشته‌باشن تا خودشون کرم نداشته‌باشن گسی زورشون نمیکنه

ببین حالا همسر من اسنپ نبود ی محیط اداری

یه روز دیدم یکی از همکارای خانومش پیام داده

بیا منو ب....

جا و مکانم دارم

میخوام بگم هر دو طرفش درسته ولی خب اسی هم راست میگه هرزه زیاد شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم من بااون کاربر بحاطر عکس گربش شوخی کردم اخرشم گفتمزن ستیزی؟؟؟؟؟ن اصلا زن ستیز نیستم اما حقو میبی ...

وای حق گفتی ،من نمیگم مردا تقصیر ندارن اما اینم درست نیست بگیم مرد فقط گناهکاره پس اون زنا و دخترا که مزاحم میشن  چی ؟ مریم مقدسن حتما 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
چه آدم‌هایی که اسنپ هم نبودن و خیانت نکردنتو هر محیطی ممکنه تو شرایطی قرار بگیرن که بشه خیانت کرد

اون ک اره خیانت هرجایی هست.

اما تو اسنپ زیاد تره

شوخرم ی هفته رفت اومد میخواست گریه کنه ادم خوبیم نیستا میگفت بخدا ی هفته دیگه بمونم بهت شک میکنم ی درست و حسابی سوار نکردم همه کرم میگه تو ماشین ده تا پسر هندل میکردن میگه بعضیاشون شوهرم داشتن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هر چقدم وفادار باشی ، بازم . . .شوهرم بارها گفته یه دختر از زیر در محل کار برام نامه گذاشتیا تو مغاز ...

اگر یه زن همچین کاری کنه، بازم همین نظرو داری؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

قشنگم شوهر شما از قبل هم مشکل دار بوده 

حالا این شغلم باعث شده به رو بیاد مشکلش

خیلی زشته واقعا 

حالا اگه با یه نفر بود می‌گفتیم یه خطایی بوده 

ولی میگی با چندین نفر!!!! شوهر شما هول و بی ثبات هست متاسفانه

جات بودم دگ دوسش نداشتم

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
وای حق گفتی ،من نمیگم مردا تقصیر ندارن اما اینم درست نیست بگیم مرد فقط گناهکاره پس اون زنا و دخترا ک ...

همین دیگه ب هرکی بگی چرا ب شوهرم چسبیدی بیاد بگه من بهت متعهد نبودم

اونجا میگی ا باشه راحت باش

بخدا همینا شوهرشون با یکی بره تو رتبطه دختره رو ب هزار قسمت تقسیم میکنن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دقیقا همینهمخصوصا اگه اون تایم ی مشکلیم بینشون باشهنمیدونم چیه مد کردن مرد متعهده دختره متعهد نبوده؟ ...

حق حق حق

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
اگر یه زن همچین کاری کنه، بازم همین نظرو داری؟

من الان از مرد طرفداری کردم ❓❓❓❓❓❓❓❓

میگم آدم کثیف زیاد شده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اونایی ک میگن مرد باید خوب باشه بیخیال شو واقعا مکر زنها از مکر شیطان بالاتره و واقعا زنها توی این م ...

دقیقا همیشه ازقدیم  میگن از زن بی حیا بترس واسه اینه که زن اگه حیانداشته باشه خیلی خطرناک میشه .من نمیگم شوهرم بی تقصیره اما اگه یه زنی به مردی پا نده هیچ اتفاقی نمیفته هیچ زندگی هم خراب نمیشه .قدیما چرا انقدر خیانت نبود چون زنها باحیاتر ونجیب بودن