2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی کف سر شما کثیف یا چرب نمیشه؟

اگه اینطوره کف سر شما خشکه و خشکی سرتون باعث خارشه

و بعد از شستشو این خارش شروع میشه، یعنی شامپوی متاسب سرخونو تستفاده نمیکنین، تغذیه کف سرتون ضعیفه و ساقه مو تازک میشه و میریزه، اگه بخارونین هم التهابش بیشتر میشه و موها بیشار میریزه

شما اول اینکه از شامپوهای سولفات دار استفاده نکنین

دوم اینکه شامموی مناسب کف سر خشک مصرف کنین

سوم اینکه ماساژ با روغن آرگان، یا مثلن روغن نارگیل، زمانی که مو رو با حوله خشک کردین و کف سرتون نم داره یکم، روعنو بریزین و ماساژ بدین

موقع شامپو زدنم کف سرتونو با ناخن نکشین با نوگ انگشت ماساژ بدین

با آب داغم سرتونو نشورین

اگه تو یه سری حموم رفتن چند بار شامپو میزنین هم این کارو نکنین

شما اول اینکه از شامپوهای سولفات دار استفاده نکنیندوم اینکه شامموی مناسب کف سر خشک مصرف کنینسوم اینک ...

ممنون از راهنماییتون.چه نوع برند شامپویی خوبه برای من؟

چکار باید کنم خب؟چه شامپویی باید استفاده‌کنم؟

راستش من میتونم یه شامپو معرفی کنم یعنی یه برند که هم شامپوی بدون سولفات داره، هم یه سری شامپو با سولفات ۳ درصد. شامپوهای بازاری ۳۰ درصد سولفات داره همش کفه و چربی مفید پوستو از بین میبره درحالیکه کنترل چربی نداره.

شامپویی که من میتونم معرفی کنم تخصصی ریزش مو رو هم درمان میکنه ۳۰۰ میل هست حتا خانما تا ۶ ماه دارن، آقایون که طولانیتر.  توش خودش روغن آرگانم داره و کلن عصاره های گیاههیه، و حالت درمانی داره، من یه سال شامپو موی خشکشو مصرف کردم الان کف سرم معمولی شده و شامپو معمولی میزنم

اگه مایلین من میتونم اطلاعات بیشتری در اختیار بذارن کنارش یه تونیک ۴۰ روزه هم هست ضد ریزش و تقریت کننده ساقه موهست، برای خشکی کف سرم یکم سریعتر جواب میده.

اگه مایلین میتونم براتون سفارش بدم نهایت ۴ روزه دستتون میرسه، اگرم مایلین از جای دیگه تهیه کنین حتمن به نکاتی که بالاتر گفتم توجه کنین و طبق اون یه شامپویی انتخاب کنین.

شامپو کتوکونازول مخصوص خارش سر همه داروخانه ها دارن طریقه مصرف نوشته شده دوبار استفاده کنی خارش خداح ...

این دقیقن داروی ضد قارچه، چون عانل شوره سر معمولن یه نوع قارچه و همه ضد شوره ها توشون داروی ضد قارچ داره، اما شامپوهای ضد شوره تا حدودی کنترل جربی دارن، این بنده خدا خودش چربی سرش کمه با اون چربی سرش کمترم میشه