2777
2789
خیلی اذیتم چهار سال هرکار میکنم فراموش نمیشه حتی نمیبینمش نه آماری میگیرم ولی همش به فکرشم بعضی وقتا ...

طرف آشناست ؟؟ اونم حسی داره یا نه ؟؟

خدا کمکت کنه عزیزم

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
عزیزم به شغل ربط نداره به ذات ربط داره. شوهر من مامور اب روزی با هزار تا زن حرف میزنه تلفنی برا قطع ...

تنها زنی که شخص متعهد تو زندگیش ندیده معتقده خیانت مرد ایرادی نداره.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرمنم میره اسنپ چندوقت بود میگفتم انگشتر نشون دستت کن میگف اذیتم ولکن از قیافه ام همه میفهمن زن دارم الان چند روزه انگشترشو دست میکنه ازش میپرسم میگه مگه بده ولی میدونم چیزی شده و چون میدونه من حساسم حرفی نمیزنه اذیت بشم اگه باردار نبودم برام میگفت ولی حالا نه

ولی ازش مطمئنم.زن و دحترای هرزه همه جا هستن

اونایی ک میگن مرد باید خوب باشه بیخیال شو واقعا مکر زنها از مکر شیطان بالاتره و واقعا زنها توی این م ...

عزیزم یه بخشی از حرف های شما درست 

ولی آخه کی آویزون راننده اسنپ میشه

زندگی فقط ۱۰۰ سال اولش سخته 
ببخشید ولی خیلی مثال زشتی بود و این حرف نمونه‌ی بارز زن ستیزیه لطفا جایی تکرارش نکنید.صحبت از خراب ش ...

گلم من بااون کاربر بحاطر عکس گربش شوخی کردم اخرشم گفتم

زن ستیزی؟؟؟؟؟

ن اصلا زن ستیز نیستم اما حقو میبینم جامعمون کثیف شده

از وقتی گفتیم فقط مرد مقصره دیگه زنا راحت شدن همه کار میکنن میگن ب من چ مردء مقصره

ما هممون انسانیم متعهد و غیر متعهد نداریم چرا ی دختر باید بره تو زندگی یکی دیگه بعد بگه من متعهد نبودم مقصر نیستم درسته این حرف؟

اره ی سریا لایق بی احترامین زن ستیزی نیست

مرد ب حیوون تشبیه شد زن و دختر مورد دارم ب ی چیز دم دستی 

چرا توهین ب مردو ندیدی؟

من کار ب کسی ندارم واقعا ن زن ن مرد میگم دنیا رو کثیف نکنیم فقط

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من از اسنپ زیاد استفاده میکنم ،تا به حال فقط دو مورد مزاحم تلفنی پیش اومد که بلاک کردم و‌مسئله حل شد ،ولی بله بعضی خانما هم ممکنه خودشون شروع کننده باشن ...مرد و‌زن تو ازدواج باید متعهد باشن و تو هر شغلی این احتمالات هست متاسفانه حتی مشاغل دولتی

مشکل از اون مردا هم هست یخورده نباید تعهد داشته باشن؟تو برای اینکه خودت رو قانع کنی که شوهرت متعهد ن ...

ببین من نمیگم شوهرم مقصر نیست اونم مقصره ولی من میشناسمش خجالتیه تا زنی بهش چراغ سبز نشون نده تا سرحرفو باز نکنه این اصلا روش نمیشه پیشنهاد بده اینم باید خودشو کنترل میکرد برای همین ازش سرد شدم ولی من ازاون زنهای کثافتم نمیگذرم واگذارشون کردم بخدا که مثله شیطان مردا رو وسوسه میکنن اینام که امام نیستن مرد بهش دست بزنی خودت میدونی تحریک میشه کلا مردا ضعف دارن تو این زمینه 

راننده اسنپا بدونن چقد معروفن اسنپو ول میکنن میان نینی سایت

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
یه نگاه یه لبخند یه محبت یه توجه ... حتی اگه خیانتم‌نکنه کلی دلش میره

دقیقا همینه

مخصوصا اگه اون تایم ی مشکلیم بینشون باشه

نمیدونم چیه مد کردن مرد متعهده دختره متعهد نبوده؟

بخدا دو طرف مقصرن دو طرف اشتباه کردن

از روزی ک گفتن زن مقصر نیست دنیا کثیف تر شده

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چرا ایراد از خانوم ها است فقط؟ مردا خودشون هم میخان

از بس که خود کم پندار هستن.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡