2777
2789
نوشتم فقط؟؟ گفتم ۹۰ درصد، ی مرد اسنپی چی داره ک بچسبن بهش

عزیزم ماها چون از دید خودمون اینجوریه فک میکنیم بقبه هم مث مان

ولی انقدر آدم ....پیدا میشه

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
حالا اینکه مرد باید خودشو جمع کنه حرفی توش نیس چرا بعضیا مخالفن کلا ک ایراد ۹۰ درصد از دخترا و زناس؟

چون اون زنه غریبه دلش برای زندگی دیگری نمیسوزه و این اون مرد به ظاهر متأهل و متعهده که باید حواسش به زندگیش باشه. گیریم اون خانوم با یک زن خصومت شخصی داشته باشه و بخواد زندگی اون زن رو خراب کنه.

مرد متأهل نباید به زندگیش وفادار باشه؟؟

من نمیدونم چرا مرد هارو یه موجود بدبخت و مظلوم که گول زن های کوچه خیابون رو می خوره فرض می کنید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین بهت قول میدم نود درصد مردا اگه یه زنی بگه بیا باهم بریم بخوابیم با سرمیرن .چی میگین اخه شما مرد ...

مشکل از اون مردا هم هست 

یخورده نباید تعهد داشته باشن؟

تو برای اینکه خودت رو قانع کنی که شوهرت متعهد نیست میخوای همه ی  تقصیر رو بندازی گردن اون زنا 

زندگی فقط ۱۰۰ سال اولش سخته 
حالا اینکه مرد باید خودشو جمع کنه حرفی توش نیس چرا بعضیا مخالفن کلا ک ایراد ۹۰ درصد از دخترا و زناس؟

۹۰ درصد؟

زن علیه زن به معنای واقعی.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

دقیقای عده واقعا گیر می دن می گن ی مدت رانندمونم می شنالبته بعضی ها واقعا ادمای شریفی هستن اونا جدا ...

دقیقا

بخدا زنم بره تو ی محیط ک مدام مرد ببینه مردای ترگل ورگل هی بهش اهمیت بدن پیام بدن ارزش بدن حرف بزنن زنم میلغزه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من میگم مردی ک واقعا زنش رو دوس داره و زن براش مهمه هیچوقت خیانت نمیکنه ک باعث رنجش خاطر خانومش بشه

منم میگم ظاهرو نبین

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اقا تو ی گربه گوشت مفت بزارن جلوت بدت میاد؟؟؟؟ربط داره یا ن نمیدونم بخاطر عکست گفتم🤷‍♀️🤣

گربه عقل و شعور نداره 

رو هر کسی میپره جفت گیری میکنه 

انسان مثلن اشرف مخلوقات 

مثل حیوون باید هر کی پا داد بره بزنه

پس فرق انسان و حیوان چیه

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
اره بخدا تو اون ی هفته ی ماجراهایی بود ک نگم برات ی دختره پیام داده بود ممنون از برخورد خوبتون🩷

اینا کمبود محبت هم دارن اینجوری میکنن، تاپیک دختره رو ندیدی میگفت راننده اسنپ بهم گفت مواظب خودت باش با این ایموجی🥲🥲🥲 بعدم رفته بود پیام داده بود بهش

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!
۹۰ درصد؟زن علیه زن به معنای واقعی.

بیا برو جمع کن خداوکیلی آب گل آلود دنبال ماهی ای

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

اقا تو ی گربه گوشت مفت بزارن جلوت بدت میاد؟؟؟؟ربط داره یا ن نمیدونم بخاطر عکست گفتم🤷‍♀️🤣

ببخشید ولی خیلی مثال زشتی بود و این حرف نمونه‌ی بارز زن ستیزیه لطفا جایی تکرارش نکنید.

صحبت از خراب شدن یک زندگیه!!

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

به نظرم یه آدم خیلی باید سفت و سخت باشه که هیچ دختری نتونه از سد توی قلبش عبور کنه خصوصا تو این دورو ...

بدترین ضربه روحی روخوردم عزیزم همینو برای همون زنها ودخترا از ته دلم میخوام که این بلا سرشون بیاد مگه من از زندگی چی میخواستم به سختی به هم رسیده بودیم خیلی خوشبخت بودم ازهمسرم سرد شدم