2777
2789

به نظرم یه آدم خیلی باید سفت و سخت باشه که هیچ دختری نتونه از سد توی قلبش عبور کنه خصوصا تو این دورو زمونه 

من ترم اول که بودم دخترای کلاسمون که با هم دوست بودیم بیرون می‌رفتیم تو حیاط دانشگاه و اینا سوار یه اسنپی میشن و خلاصه خوششون میاد از راننده و زنگ میزنن تا شماره راننده رو گیر بیارن به این بهونه که وسیلشون تو ماشین جا مونده بعدم پیام بدن به راننده 

من بهشون گفتم شما نمیترسید پسره متاهل بوده باشه؟این کارا چیه؟

اونا گفتن بابا بیخیال حلقه من ندیدم دستش باشه 

آخه لامصب خیلی از آدم های متاهل حلقه نمیندازن خود من اکثر مواقع نمیندازم دیگه باید به این معنی باشه که هر کی حلقه نداره باید تور شه؟

واقعا جامعه خیلی بد شده من کاملا میفهمتت اسی و بهت حق میدم که چقدر ممکنه از درون شکسته شده باشی 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بهت حق میدماما اگ شوهرت وفادار بود هیچ زنی نمیتونست روش تاثیر بذاره

هر چقدم وفادار باشی ، بازم . . .

شوهرم بارها گفته یه دختر از زیر در محل کار برام نامه گذاشت

یا تو مغازه بهم شماره داد

یا حتی یه « مرد » بهش پیشنهاد دوست دختر داد

مردم خیلی کثیف شدن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونا پیشنهاد میدن شوهرت که عقل داره مختاره رد کنه.

این همه به خانما حتی تو کوچه خیابون مزاحم میشن پیشنهاد میدن پس خیانت کنن؟ عجبا.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

چرا ایراد از خانوم ها است فقط؟ مردا خودشون هم میخان

اقا تو ی گربه گوشت مفت بزارن جلوت بدت میاد؟؟؟؟

ربط داره یا ن نمیدونم بخاطر عکست گفتم🤷‍♀️🤣

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اره چهره اش مردونه وجذابه همیشه ام حلقه دستشه اما امان ازاین دختراا وزنای هول خیلی زیاد شدن

عزیزم یعنی همه‌ی مشکلا گردن زنا و دختراست؟ 

یعنی اندازه یه پرنده شوهرت نباید به تو وزندگیتون حس تعهد داشته باشه؟!  نباید به اخلاقیات پایبند باشه؟! 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

از نظر من شغل و پول به هیچ وجه نمی تونن کسی رو وفادار یا خیانتکار کنن.

این شغل نیست که یه مرد رو خیانتکار می کنه این ذاتشه.

اگه تا وقتی تو محیط قرار نگیره وفاداره پس یعنی نیست در واقع به این جور آدمایی میگن آب ندیده وگرنه شناگر ماهریه.

در اصل وقتی میشه گفت شریک زندگی آدم وفاداره که بتونه و شرایطم باشه بهش درخواست هم بدن اما نره.

شما فکر کردی برای ما زنا نیست!!!!

برو ببین ریخته به یه چشم به هم زدن پیدا میشه اما چی باعث میشه شما وفادار باشی؟؟

چی باعث میشه مثل بعضیا خیانت نکنی؟؟

ذات خودت فقط!!!!

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

به نظرم یه آدم خیلی باید سفت و سخت باشه که هیچ دختری نتونه از سد توی قلبش عبور کنه خصوصا تو این دورو ...

اتفاقا تو همین پربازدیدا تاپیک زدن با عنوان کراش روی راننده اسنپ

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بابا گیر میدنمیشن شیطونمردء ام میگه زنم از کجا میخواد بفهمه این چسبیده چرا بگم نه

دقیقا

ی عده واقعا گیر می دن می گن ی مدت رانندمونم می شن

البته بعضی ها واقعا ادمای شریفی هستن اونا جدا از بحثه

ولی بعضی زنا شبیه ویروس شدن دیگه 

واقعا چ ربطی داره؟؟؟؟؟؟شوهر من عاشقمه فک و فامیل از عشق ما و زندگی ما حرف میزنن و حسرت میخورن اما از ...

من میگم مردی ک واقعا زنش رو دوس داره و زن براش مهمه هیچوقت خیانت نمیکنه ک باعث رنجش خاطر خانومش بشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

یعنی فکر میکنی علت خیانت شوهرت شغلش و زن های مورد دارن؟

انگار داری راجع به یه پسربچه ی معصوم حرف میزنی که گول خورده!

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

عزیزم ولی به اسنپ نیست

منم همسرم دو تا شغل داره تو هر دو شغلم با انواع اقسام خانما در ارتباطه

یه چیزایی به ذاته

براتون واقعا ناراحت شدم

امیدوارم قلبتون آروم شه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋