2777
2789
اسنپیا چی دارن مگه ؟ حداقل برن دنبال یه پولدار

انگار مثلا دخترا قلاب دستشونه نشستن اسنپی تور کنن!

ما ک هروقت گرفتیم پیج و مهره ها ماشینه داشت از هم در میرفت حتی صورت راننده ها رو مدیدیم‌صداشوتم جز سلام خدافز نشنیدیم

اینا شوهرا خودشون‌مورد دارند الکی دنبال مقصر می گردن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگ قرار باشه سرم بیاد تو خیابون تو شرکت تو مغازه و.. همه جا ممکنهاخه اونی ک دنبال شوهر و پسره مردم ه ...

حیف که شناسایی میشم

وگرنه با مدرک بهت ثابت میکردم که اسنپ محیطش واقعا بده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
واقعا میگی

اره بخدا تو اون ی هفته ی ماجراهایی بود ک نگم برات ی دختره پیام داده بود ممنون از برخورد خوبتون🩷

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

وای نگین خانوم ها   ته دلو چرا خالی میکنین شاید یکی شغل دیگ نداره

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
به ذات طرف بستگی داره نه شغلهمسرتون شناگر ماهری بوده آب نمیدیده

ببین بهت قول میدم نود درصد مردا اگه یه زنی بگه بیا باهم بریم بخوابیم با سرمیرن .چی میگین اخه شما مردا رو نمیشناسین ولی اگه اون زن خراب پا نده اتفاقی هم بینشون نمیفته خیانتا بخاطراین زیاد شده

تو این شغل خیلی خیلی بیشتره میدونی چرا چون خیلی راحت میتوننن آشنا بشن هر دو شماره همو دارن مسافرو را ...

درسته ولی میگم از اصلش مرد باید متعهد باشه

نه اینکه همش مواظبش باشی آب نبینه و دور زنا بره که مبادا خیانت کنه

مرد و زن خراب همه جا هست

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
چرا ایراد از خانوم ها است فقط؟ مردا خودشون هم میخان

نوشتم فقط؟؟ گفتم ۹۰ درصد، ی مرد اسنپی چی داره ک بچسبن بهش

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

اینکه شوهرت باید خود دار میبود که بحثش جداست، اما همین ماه پیش یکی تاپیک زد راننده اسنپه خیلی خوب بود بهش پیام بدم یه عده تشویقش میکردن که آره پیام بده اگه متاهل بود ول کن بعد بقیه که نهیش میکردن رو مسخره میکردن که بابا بذارید یه قدم برداره برای دلش.بعضی دخترا بی عقلی رو تموم کردن با کارهای احمقانشون. خب همین پیاما یه بار دوبار اتفاق بیفته یارو به خودش غره نمیشه که وای من چه آدم خاصیم که انقد کشته مرده دارم؟ 

هرچند هنوزم میگم پا گذاشتن رو نفس، اول کاریه که مرد باید کنه. 

خیلی متاسفم اسی برای تجربه تلخت... خدا کمکت کنه

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!
خب ک چی عزیزم بلاک کنه چرا کسی بزور با ما اوکی نمیشه شرایطش هست خودم اجازه نمیدم

ببین کار با مرد ندارم زنم باشی مدام پیشنهاد. داشته باشی و تعریف و محبت بشه وا میدی 

برمیگرده ب ذات

اما بااین حجم از خیانتا باید بگیم ۸۰ در۱د جامعه بدذاتن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اقا تو ی گربه گوشت مفت بزارن جلوت بدت میاد؟؟؟؟ربط داره یا ن نمیدونم بخاطر عکست گفتم🤷‍♀️🤣

😂😂😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
تو اونجا بودی؟

تجربشو دارم