2777
2789

شوهرت ذاتش خوب نبوده ربطی به همه نداره.

اینجور دخترا همه جا هستن مرد مگه بچه ست گول بخوره.

من نمیفهمم چرا اینجور وقت ها مرد رو یک موجود ساده لوح و احمق حساب می کنن ولی موقع حق و حقوق که میشه حق زن همیشه نصف مرده یا اینکه زن اختیارش دست خودش نیست و دست شوهر یا پدرشه چون مرد عقل و منطقش کامل تره و زن احساساتی تصمیم میگیره.

آخر ما نفهمیدیم بالاخره مرد عقلش کامله یا ناقصه.

خودتون گول نزنید خانم ها آدم خیانتکار ذاتش همینه.

سال ها هم جلوی خودش رو بگیره تهش یه جا وا میده.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

عزیزم به شغل ربط نداره به ذات ربط داره. شوهر من مامور اب روزی با هزار تا زن حرف میزنه تلفنی برا قطع اب اینا و حتی بهش پیشنهاد بی شرمانه هم دادن من ازش مطمئنم ک خیانت نمیکنه حتی بهترین و خوشگل ترین دختر دنیا هم براش عشوه بریزه بهش اعتماد دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا اینکه مرد باید خودشو جمع کنه حرفی توش نیس چرا بعضیا مخالفن کلا ک ایراد ۹۰ درصد از دخترا و زناس؟

اینا فک کردن شوعراشون پیامبرن وقتی مدام برای یک مرد اتفاق بیفته ی وقتایی هوا برش میداره چه خبره سرش گیج میره.یوقتایی خانوما کرم دارن سریشن

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
اسنپیا چی دارن مگه ؟ حداقل برن دنبال یه پولدار

دیگه پولدارا ک ب خرابا باج نمیدن ک مگر اسنپیا ک ساده بینشون زیاده

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ولی بستگی به آدمش داره....پسر خالم ۶ ساله اسنپ کار میکنه....آنقدر زنش رو دوس داره من مطمئنم هیچ وقت ...

واقعا چ ربطی داره؟؟؟؟؟؟

شوهر من عاشقمه فک و فامیل از عشق ما و زندگی ما حرف میزنن و حسرت میخورن اما از کجا میدونن چیا ب چشم ندیدیم ما

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم اگه شرایطشو داری حتما باید جدا شی 

خیانت یکی از مسائلیه که حق داری بابتش طرفتو هیچوقت نبخشی

اما اگه شرایط بعد طلاقت خوب نیست

یا اگه بمونی برای بچه هات بهتره ، بهتره بمونی

البته اگه بچه داری و همش با شوهرت بی احترامیو دعوا و کتک کاری دارید طلاق برای بچه هات هم بهتره

حسبی الله ❤
از کجا معلوم راست میگی و مث اکثر تاپیکای خیانت الکی فیکی که گند میزنن به خونواده ها؟

راسته

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بابا شوهر من ی هفته رفت زنگ و پیامو اینا بود ک بهش،میشد میگه دختره بچش پیشش بود میگفت داداشمو بدم ما ...

خب ک چی عزیزم بلاک کنه 

چرا کسی بزور با ما اوکی نمیشه 

شرایطش هست خودم اجازه نمیدم

یعنی حتی شوهر آدم اسنپ هم باشه میدزدنش😂😂خاک بر سرای خراب هر دو طرف چ زن چ مرد

اسنپ ک خوبه ک زن همسایمون به کارگر افغانی ک آوردیم برای تعمیرات حیاط رحم نمیکرد شوهر خودش مغازه داره و ماشین خوب و خونه باز این میومد میرفت به کارگره آمار میداد....کارگر اومد ب شوهرم گفت

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔