2777
2789

دلم میخاد باردار بشم بعد الکی خودمو بزنم به اینکه از بوی شوهرم بدم میاد و میاد پیشم میخام بالا بیارم. 

۹ ماه چشمم نمی‌خورد بهش 

چه خوب می‌شد 

چرا سر بارداریام یادم نبود اینکارو کنم اه

لعنتی😂

من پریودم میشم همین حالتو دارم بوی بدن شوهرم حالمو خراب میکنه تهوع میگیرم

نیازی به بارداری نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من تواین تاپیک با دیدن بعضی ازویارا خیلی ترسیدم

اگه حامله بشم وازاین ویارای عجیب غریب داشته باشم چه کنم!؟؟؟

اسی خوب شد یادم انداختی منم رو شوهرم پیاده کنم😂😂😂😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

حالا من ویارم اینجوری بود که از بوی شوهرم بد میاد اما تمام مدت ویارم به روی شوهرم نمیوردم وتحمل میکردم.دلم نمیومد به شوهرم بگم بدم میاد.اخه خیلی ذوق بارداری منو داشت و خیلی بهم میرسید

وای من سر اولین بارداری انقدررر تو دوران ویار از شوهرم و بوش بدم میومد  😆😆کلا همه چی تعطیل وقتیم برنامه ای بود  حس می کردم تج.او.ز شده بهم از طرف شوهرم  گریه می کردم حتی 😂😂

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
ولی من تواین تاپیک با دیدن بعضی ازویارا خیلی ترسیدماگه حامله بشم وازاین ویارای عجیب غریب داشته باشم ...

رب انار خوردن میگن مانع ویارای عجیب میشه  البته قبل از بارداری باید بخوری و یا وقتی فهمیدی ....

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
ولی من تواین تاپیک با دیدن بعضی ازویارا خیلی ترسیدماگه حامله بشم وازاین ویارای عجیب غریب داشته باشم ...

بخدا خیلی باحاله 

فک کن طرف میاد پیشت بعد عوق بزنی براش انگار گ و ه دیدی. 

هرچی دق و دلی داری ازش میشه خالی کنی

البته دوراز جون همسرت ، همسر خودمو میگم

بخدا خیلی باحاله فک کن طرف میاد پیشت بعد عوق بزنی براش انگار گ و ه دیدی. هرچی دق و دلی داری ازش میشه ...

😂😂😂😂باحال بود

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
رب انار خوردن میگن مانع ویارای عجیب میشه البته قبل از بارداری باید بخوری و یا وقتی فهمیدی ....

ممنون