2777
2789
عنوان

بچم بعد زایمان طبیعی مدفوع نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 18 پست
چرا عزیزم الانم طبیعیه شکر خدا. ولی نمیدونم چرا میگن باید بعد زایمان حتما مدفوع کنه

نمیخوام بترسونمت من قبلا تو نی نی سایت خونده بودم که بچه که دفع نکنه ممکنه معقد نداشته باشه خداروشکر که بچه ی شما طبیعی الان 

دخترم که به دنیا اومد زردی داشت بستری شد یه بچه ای بود بی قراری میکرد و چون دفع نکرده بود مرخصش نمیکردن

خلاصه چهار پنج روز که دخترم بستری کرده بود این بچه دفع نکرده بود به همسرم گفتم فکر کنم بنده خدا معقد نداره همسرم گفت وا زبونتو گاز بگیر یعنی چی

اخر از بچه عکس گرفتن فهمیدن معقد نداره اعزام کردن بیمارستان دیگه برای جراحی

خدا بچه ی نازتو حفظ کنه 

این پیام گذاشتم الهی کسی تجربه نکنه اما من به چشم خودم دیدم شاید شما ها ام عین همسرم باور نکنید 

چرا عزیزم الانم طبیعیه شکر خدا. ولی نمیدونم چرا میگن باید بعد زایمان حتما مدفوع کنه

عزیز اون بخاطر اینه که ببخشید مطمئن بشن سوراخ مقعد نوزاد بازه و مشکلی نداره 

نگران نباش دیگه الان  مشکلی نداره 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام بترسونمت من قبلا تو نی نی سایت خونده بودم که بچه که دفع نکنه ممکنه معقد نداشته باشه خداروشکر ...

بله منم خاهرم میگفت بعضی بچه ها مقعدشون اندازه سوارخ سوزنه با عمل باز میکنن