بچم بعد زایمان طبیعی مدفوع نکرد البته شیرم خیلی کم بود کم شیر خورد فقط ادرار کرد منم بخاطر اینکه حالم از بیمارستان بهم میخوره الکی گفتم شکمش کار کرد تا مرخص شدم.الان 4 ماهشه. بنظرتون مدفوع نکرده شکل خاصی پیش میاد؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
اگه تو بیمارستان مدفوع نکرده و بعد اوردی خونه مدفوع کرده مشکلی نداره
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
چرا عزیزم الانم طبیعیه شکر خدا. ولی نمیدونم چرا میگن باید بعد زایمان حتما مدفوع کنه
خب توبیمارستان نگه میدارند که خیالشون راحت باشه انسداد روده و...نداشته باشه .دیگه خونه دفع داشته مشکلی نیست
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...