2777
2789

ببخش منو منم مثل خودتم....من عاشق لباس خریدنم....البته همه راهم میپوشم.ولی لباس بیرونیام خیلی خوب میمونن....خونگی ها زود به زود خراب میشن.البته نه اینکه پاره بشه من یکم فرمش بهم بریزه بدم میاد ازشون..اما هیچوقت چیزیو الکی نخریدم.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میدونم میگم رو مخمه

درگیرش بشی هر چی بیشتر میگذره خرید یه وسیله کوچیک واست سخت تر میشه سعی کن همیشه ی بخشی از درآمد رو خرج کنی خرج چیزی ک دوست داری حالا یکی لباس دوست داره یکی روتین پوستی یکی لوازم خونه یا هرچی

من چندماهه فقط فکر پس انداز کردن افتادم. نمیدونم چم شده. حتی یه شال بخوام بخرم میگم ولش کن پولشو بذا ...

منم قبلا مثل شما بودم

اما بعدش اپن عادتمو ترک کردم گیر این یکی عادتم افتادم

ببخشید عزیزم ضد آفتاب خوب چی پیشنهاد میکنید؟؟ خودم فوراور میزنم سنگینه یکم و رد سفیدی داره.ببخشید اس ...

لافارر خیلی خوبه.خیلی سبکه خیلی.مخصوصا بی رنگش

بودم شوهرم نذاشت دیگ برم سرکار😑

خب عیب سنداره اونطوری توضیحش راحت تر بود .

ببنس برای مخارج هر ماهت حالا اگه شوهرت واریز میکنه یا هر چی ،اون مقداری که داری رو بزار .

ولی یه مقداری شو تعیین کن که مثلا برای کار خیر بزاری ،یا پس انداز ،یا روی هم بزاری و اینطوری .

حالا هر ماه اسن مقدار و بیشتر کن تا خرید اضافت کمتر شه ‌.

ولی نه اینکه خریدم حذف کنی چون واقعا لازمه .

فقط غیر ضروری ها حذف میشن .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

😆😆😆والله عاشق لباسم و هر چند وقت گیر میدم به یه چی در حال حاضر ست مخمل خونگی رو آباد کردم پارسال ...

😅😅😅خودمم همینم....کلا انگار یه گوشه از مغزم نهادینه میشه منو جذب خودش میکنه

ببخش منو منم مثل خودتم....من عاشق لباس خریدنم....البته همه راهم میپوشم.ولی لباس بیرونیام خیلی خوب می ...

مثلا یه چیژی میخری 

مجبپری براش ست جوز کنی 

بعد میبینی یهو کلی چیز خریدی 

منم قبلا مثل شما بودماما بعدش اپن عادتمو ترک کردم گیر این یکی عادتم افتادم

من بعضی وقتا هیجانی ی چیزی میخرم بعد پشیمون میشم تابستون تو ی مزون ی کفتان دیدم خوشم اومد بدون در نظر گرفتن کاربردش خریدم توش سوزن دوزی داشت خیلی ناز بود بعد اومدم خونه دیدم شال مناسبش رو ندارم رفتم کلی هزینه شال کردم بعد دیدم کفش مناسبش هم نیست ی ونس گیپورطوری واسش خریدم بعد ی کیف و کل اون ست بدون یکبار پوشیدن تو کمدمه🤣

مثلا یه چیژی میخری مجبپری براش ست جوز کنی بعد میبینی یهو کلی چیز خریدی

اینو درست میگی.من پارسال یه پالتو خریدم جدا هیچ کدوم شلوار و شالم بهش نمیومد مجبور شدم هم شال هم بوت و هم شلوار بخرم.با اینکه پالتوم مشکی بود .