2777
2789

توروخدا کمکم کنید....

میخوام برم پیش روانشناس ولی خیلییی گرونه اونقد پول ندارم😔فکر کن هر جلسه n تومن...میدونید کجا ها و چطوری میشه روانشناس با هزینه کمتر پیدا کرد؟؟

تازه مشکلمم با یکی دو جلسه حل نمیشه که...😭

کمبود محبت دارم و این باعث میشه وابستگی شدید عاطفی داشته باشم که وقتی با کسی راجبش حرف میزنم و راهکار میخوام تقریبا همه با ....دختر با دختر اشتباه میگیرن...و فکر بد راجبم میکنن😟

میخوام وابستگیمو از بین ببرم نسبت به یکی ولی باز انگار دلم دنبال یکی دیگه میگرده که اون خلا عاطفیمو پر کنه...

حتی شده به فکر دوست پسر هم باشم ولی خب دوست ندارم قاطی این روابط بشم سر این مشکلم اونم تو این جامعه که اعتمادی هم به کسی نیست...

خیلی از خودم خجالت میکشم الان تاپیک زدم راجب بغل سریع تاپیکم تعطیل شد😫

اونقد کمبود محبت دارم که بعضی وقتا میگم مهم نیست کی فقط یکی بغلم کنه...یه بار به یکی که تازه دیدمش و نمیشناختمش گفتم میشه بغلم کنی و بغل کردم...

متاسفانه چیزی که از خانواده هم به جا مونده بزرگ شدن با داد و بی داد و دعوا و کتک  و هر نوع فحشی سر اینکه که ما صلاحتو میخوایم...یادم نمیاد حرف قشنگی زده باشن بهم...یا بچگی بغلم کرده باشن...همش واسه یکی دو سالگیم اونم تو عکسا😂

کاش آدما قبل اینکه قضاوت کنن اول راهکار میدادن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.