2777
2789
عنوان

آخخخخ جیگرم حال اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 42 پست
یکاری نکن فک کنه داری خیانت میکنی چون اعتمادشو از دست میده نسبت بهت.فقط میگفتی با دوستت میری بیرون ک ...

بیخودی سرم داد زد دیشب

میدونه داد میزنه من دست و پام سست میشه هی تکرار میکنه

که بلاخره امروز ادم شد

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااا نامزدت یا دوست

دوز پسرش 

کدوم احمقی اینکارو با شوهرش میکنه؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
اسم رمانت چیه؟ من نهایت پیچوندن دوسپسرم اونوقتا زنگ میزدم اپراتور اون میومد پشت خط عصبی میشد من کیف ...

رمان چرا😂😂

وای خیلی اذیتم میکنه تارگیا

کلا مردسالار شده 

حقش بود

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
۲۰ خاله😂

کمتر از سنت میخوری

درکی از زابطه نداری

فعلا باید از رابطه دور بمونی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
بلاخره یه روش جواب داد بلاخرههههه یه روش جواب داد این قدر دونست این دیگه سرم داد نزددددبلاخرههههههه

😂💘چ ذوقی

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

دوز پسرش کدوم احمقی اینکارو با شوهرش میکنه؟

والله گفتم ازاین دخترهای کم سن و سال تو نامزدی دیدم ی کارهای میکنن از لج شو دربیارن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دوز پسرش کدوم احمقی اینکارو با شوهرش میکنه؟

سرمو میزاره رو سینم🥲🤣

بخدااااا

دیگه جرات انجام این کارو زمان متاهلی ندارم😂

والله گفتم ازاین دخترهای کم سن و سال تو نامزدی دیدم ی کارهای میکنن از لج شو دربیارن

خب کسی که با شوهرش این کارو بکنه

کارش صد درصد ب طلاق میکشه

کمتر از سنت میخوریدرکی از زابطه نداریفعلا باید از رابطه دور بمونی

شما در جریان رابطه نیستی

این اخرین راه بود 

که بلاخره جواب. داد

پس بعدن بهش بگو

دیدم بغضی بود صداش میلرزید گفتم خونه بودم خواستم ادم شی🥲