2777
2789
عنوان

آخخخخ جیگرم حال اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 42 پست
شما در جریان رابطه نیستیاین اخرین راه بود که بلاخره جواب. داد

این اخرین راه بود

با بعد چکار میکنی؟

خاله بازی نیس که

یه روز میفهمی من چی بت گفتم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
خب کسی که با شوهرش این کارو بکنهکارش صد درصد ب طلاق میکشه

اره دیدم دختر به جایی رسونده بود دختر ازسرش بازش کرد بخدا پسر ول کرد تموم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والله گفتم ازاین دخترهای کم سن و سال تو نامزدی دیدم ی کارهای میکنن از لج شو دربیارن

😂😂😂😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
بخدا عاصی شده یودم

ایول حلالت باشه حالا جبران کن😂💘

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

خب کسی که با شوهرش این کارو بکنهکارش صد درصد ب طلاق میکشه

اخه هی میگفت حق نداری نگفته جایی بری بگو میام دنبالت

دیگه آدم شد

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اره دیدم دختر به جایی رسونده بود دختر ازسرش بازش کرد بخدا پسر ول کرد تموم

کارم اشتباه بود یعنی؟

😂😂😂😂

والله دختر یکی از فامیلامون پسر تو عقد جیگرشو آتیش میزد باکارهاش دختر ی کارهای میکرد دلش داد پسرم گفت نمیخوامت دختر گفت بهتر زنت نشدم زندانی بودم پیشت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

والله دختر یکی از فامیلامون پسر تو عقد جیگرشو آتیش میزد باکارهاش دختر ی کارهای میکرد دلش داد پسرم گف ...

با پشت دست میخوابونم دهنش چند روز با رفیقاش گشته اومده برا من مرد سالاری میکنه

من خفه میشم نمیتونم

کافیه فقط به مامانش بگم ماجرا رو پدسگ😒نمیتونه اذیتم کنه

کارم اشتباه بود یعنی؟

والله قبل انجام دانش دختر مینشستی فکر میکردی دیگه الان دیر اگه دوستش نداری اخلاقش نمیپسندی باهاش حرف بزن 

والله قبل انجام دانش دختر مینشستی فکر میکردی دیگه الان دیر اگه دوستش نداری اخلاقش نمیپسندی باهاش حرف ...

چند روزیه ابنطور شده

هر کاری میکردم هدایت نمیشد

تنها راهم این بود

با پشت دست میخوابونم دهنش چند روز با رفیقاش گشته اومده برا من مرد سالاری میکنهمن خفه میشم نمیتونمکاف ...

اگه اینطوری بیشتر بشین فکر کن