2777
2789
وای عجب رویی داری تو 😄😄😄😄

چه جالب غیب شدی یهو اومدی باز🤣 چندتا کاربریاتو بمنم بده خودمو مث تو خالی کنم🤣

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

عزیزم شما در امضات نوشتی اگر هم نظر من نیستید ریپلای نکنید 

خب حداقل خودت پایبند باش به عقیده ت

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمونه مشکلات روحی روانی کاربرابرا همینه میگم اینجا نپرس

توهین میکنه به کاربرها

@niniyar_5    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بزار داستان خودمو برات تعریف کنم من ۲۸ سالم بود باردارشدم سالمم بودم کلی ورجه وورجه میکردم 

ولی دست قضاء یکروز رفتم برای غربالگری گفت بچت سقط شده کلی ناله گلایه تا شیش ماه افسردگی شدید داستم به خدا گلایه که چرا من نباید مادر بشم تازه الان یکساله مبتلا به انواع بیماری شدم تا حدی از لحاظ جسمی مادرم میاد کارای خونمو انجام میده مادرم 53 سالشه سالم عین یه زن جوون اونوقت من تو سن 34 سالگی داغون شدم تازه الان به مصلحت خدا پی بردم که قسمت نبوده جگرگوشم به دنیا بیاد چرا؟ چون اگر به دنیا میومد الان با یه مادر 24 ساعت افتاده تو رختخواب چیکار میخواست بکنه مادر منم که خب پیر میشه یه مدت دیکه درست  شاید من اصلا مردم شاید ناقص موندم تا اخر عمرم اونوقت بچه بیچارم باید بعد مادرم با یه مادر بیماری مثل من زندگی کنه پدرشم که خودش مریضه هم باید از من هم شوهر مریضم پرستاری میکرد یا من چطوری با این وضع خودم و شوهرم جفتمون مریض ازش مراقبت میکردیم مادرم به هر حال یه روز پیر میه درست من که نمیتونم همه مشکلاتو گردن مادر بدبختم بندازم انسانیت نیست درست پس خداوند مصلحت هرکسی رو بهتر از خود اون شخص تشخیص میده اونموقع من حامله بودم سالمو سرحال بودم.🤔🤔

عزیزم شما در امضات نوشتی اگر هم نظر من نیستید ریپلای نکنید خب حداقل خودت پایبند باش به عقیده ت

من گفتم اگر کسی هم نظر نیس نگفتم هم نظر نباشم ریپ نمیزنم ضمنا ک چقد کور بون اون دسته ک ریپ زدن

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

خدا شفات نده باعث خنده دیگران بمونی 😄😄

اسی جواب سوالت رو گرفتی؟ این جامعه ایه که توش میخوای زندگی کنی با امثال این 

نه 

چون اونم یه جور انتخابه 

همونطور که همه ادما قرار نیست حتما ازدواج کنن قرار نیست حتما همه هم بچه داشته باشن

به خودت نگاه کن ببین چطوری خوشحال تری

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
توهین میکنه به کاربرها@niniyar_5 @niniyar_2 @niniyar_3

شاتش هس دخالت کردی زور نزن خودتم تعلیق میشی نشدی پیگیرش هستم پشتیبانی

الان کسی ب تو حرف زد جسد؟

همچنان داره توهین میکنه

@niniyar_5    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من گفتم اگر کسی هم نظر نیس نگفتم هم نظر نباشم ریپ نمیزنم ضمنا ک چقد کور بون اون دسته ک ریپ زدن

من برای فرزند شما متاسفم 

عمیقأ غمگینم که چنین مادری داره 

امیدوارم خداوند به قلبتون آرامش بده

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
عزیزم من ۳۴ سالمه و باردارم منم بخاطر سنم خیلی نگران بودم ولی مشکلی پیش نیومد توکل به خدا کن انشاالل ...

به سلامتی  خدا رو هزار مرتبه شکر برام دعا کن که اگه فرزندی قسمتم شد سالم باشه 

دیگه اون کارشنااااسی ارشدت رو پاک کن بیشتر از این به خنده ننداز ملت رو . ادبت در حد ابتدایی هم نیست😄