2777
2789

وقتی دوست میشیم تازه میفهمیم اینا کی بودن

معلومه که هیچکس با این آدما دوست نمیشه

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من به دوستی اعتقادی ندارم فقط سعی میکنم تعامل خوبی داشته باشم .. 

☆彡彡   بـہ سوے بے نهایت و فَـراتر از آن! ミミ★                    ____________________________________________                 گروه قرمز   ❤🤍                                                                     ✼  ҉    𝐒𝘵𝘳on𝓰  𝒢𝒾𝓇𝓁    ҉  ✼ .                                                                                     
اگه راهکاری دارین بگین

راهکار چی خودت گفتی دیگه دوست نباش البته دشمنی هم نکن

☆彡彡   بـہ سوے بے نهایت و فَـراتر از آن! ミミ★                    ____________________________________________                 گروه قرمز   ❤🤍                                                                     ✼  ҉    𝐒𝘵𝘳on𝓰  𝒢𝒾𝓇𝓁    ҉  ✼ .