جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
با هر رشته ای، میتونیم رشته دلخواهمونو برای دبیری بزنیم؟
دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍
پارسال رتبه نداشتیم فقط تراز بودمدل خاصی هم نداشتم فقط درس بخون و تست بزن😁درسارو حفظ باش تست هاتو ت ...
مننن درخواستت بدمم؟
منم فرهنگیان ازمونش و دارمممم سروقت بیام سوالامو بپرسم
*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:) کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو