2777
2789
عنوان

کسایی ک دبیری اموزش پروزش قبول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 58 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدامش راحتره ؟؟ممنون عزیزم

خودت چی استعداد داری مهمه حفظیاتت خوبه انسانی

اگه ریاضی و فیزیک مهارت داری تجربی هر دو میشه فرهنگیان آورد

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

سلام عزیزم خوبی ببخشید تو این تاپیکت بحث چیز دیگه رو باز میکنم..بالاخره پریود شدی؟

ازه عزیزم امروز شدم دیگ میخاستم سکته کنم داشتم گریه میکردم ک دیدم بعلههههه مبارکههه شوهرم بشنوه از خوشحالی سکته میکنه😂

خانوم اقا ممدم 😍

شما چند بودی رشتت چیه۸۰۰۰ب بالا🥲

انسانی بودم تراز نهایی 8987

تراز کنکور8985

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

خواهرم نوین استخدام چهارخونه واصلش کانال تلگرام خوند تست هاش رو هم زد .مهم ترین عامل برای قبولی ظرفی ...

حقا ک اسمم کاربریت بهت میاد😍 هروقت کامنت میذاری جون میگیرم  دمتگرمه

خانوم اقا ممدم 😍

میدونم میگم مدل خوندنت چجوریه..چ تایمی..تست اینا چقدر میزنی..

ی دور روزنامه خوانی میکنم ی دور جزوه مینویسم و‌خلتصه برداری دور سوم حفظ میکنم و تست میزنم

خانوم اقا ممدم 😍

🥲دقیقااین چند ماه میرسم؟؟خوندمم یکم

فقط مهمه رو مطالب کتاب مسلط باشی و بت نی ازشون تست بزنی از هیچ درسی هم غافل نشو حتی ریاضی

ازه عزیزم امروز شدم دیگ میخاستم سکته کنم داشتم گریه میکردم ک دیدم بعلههههه مبارکههه شوهرم بشنوه از خ ...

فدات بشم من عزییییزمک انقد شادییی

خداروشکر انشالا همیشه همینجوری خوشحال باشی قلبم😚💗💗💗

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

فدات بشم من عزییییزمک انقد شادیییخداروشکر انشالا همیشه همینجوری خوشحال باشی قلبم😚💗💗💗

مرسی عزیز جونم ک ب فکرم بودی خدا امثال شمارو زیاد کنه ک انقد قلب مهربون دارید

خانوم اقا ممدم 😍

رتبه چند میده؟مدل خوندنت چجوری بود؟میشه راهنمایی کنی منو در خصوص خوندن و جمعبندی پول مشاور نذارم خد ...

پارسال رتبه نداشتیم فقط تراز بود

مدل خاصی هم نداشتم فقط درس بخون و تست بزن😁

درسارو حفظ باش تست هاتو تحلیل کن

توی جمع بندی هم فقط خلاصه وار نگاه کن و تست بزن

سوالی داشتی درخواست بده 😘