2777
2789
عنوان

کسایی ک دبیری اموزش پروزش قبول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 58 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدامش راحتره ؟؟ممنون عزیزم

خودت چی استعداد داری مهمه حفظیاتت خوبه انسانی

اگه ریاضی و فیزیک مهارت داری تجربی هر دو میشه فرهنگیان آورد

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

سلام عزیزم خوبی ببخشید تو این تاپیکت بحث چیز دیگه رو باز میکنم..بالاخره پریود شدی؟

ازه عزیزم امروز شدم دیگ میخاستم سکته کنم داشتم گریه میکردم ک دیدم بعلههههه مبارکههه شوهرم بشنوه از خوشحالی سکته میکنه😂

خانوم اقا ممدم 😍

شما چند بودی رشتت چیه۸۰۰۰ب بالا🥲

انسانی بودم تراز نهایی 8987

تراز کنکور8985

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

خواهرم نوین استخدام چهارخونه واصلش کانال تلگرام خوند تست هاش رو هم زد .مهم ترین عامل برای قبولی ظرفی ...

حقا ک اسمم کاربریت بهت میاد😍 هروقت کامنت میذاری جون میگیرم  دمتگرمه

خانوم اقا ممدم 😍

میدونم میگم مدل خوندنت چجوریه..چ تایمی..تست اینا چقدر میزنی..

ی دور روزنامه خوانی میکنم ی دور جزوه مینویسم و‌خلتصه برداری دور سوم حفظ میکنم و تست میزنم

خانوم اقا ممدم 😍

🥲دقیقااین چند ماه میرسم؟؟خوندمم یکم

فقط مهمه رو مطالب کتاب مسلط باشی و بت نی ازشون تست بزنی از هیچ درسی هم غافل نشو حتی ریاضی

ازه عزیزم امروز شدم دیگ میخاستم سکته کنم داشتم گریه میکردم ک دیدم بعلههههه مبارکههه شوهرم بشنوه از خ ...

فدات بشم من عزییییزمک انقد شادییی

خداروشکر انشالا همیشه همینجوری خوشحال باشی قلبم😚💗💗💗

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

فدات بشم من عزییییزمک انقد شادیییخداروشکر انشالا همیشه همینجوری خوشحال باشی قلبم😚💗💗💗

مرسی عزیز جونم ک ب فکرم بودی خدا امثال شمارو زیاد کنه ک انقد قلب مهربون دارید

خانوم اقا ممدم 😍

رتبه چند میده؟مدل خوندنت چجوری بود؟میشه راهنمایی کنی منو در خصوص خوندن و جمعبندی پول مشاور نذارم خد ...

پارسال رتبه نداشتیم فقط تراز بود

مدل خاصی هم نداشتم فقط درس بخون و تست بزن😁

درسارو حفظ باش تست هاتو تحلیل کن

توی جمع بندی هم فقط خلاصه وار نگاه کن و تست بزن

سوالی داشتی درخواست بده 😘