2777
2789
عنوان

شات پیامم به نامزدم که قاطی کرد🧑‍🦯‍➡️

| مشاهده متن کامل بحث + 14641 بازدید | 250 پست
تو که دوستش داشتی چرا در نبودش با کسی دیگه رفتی بیروندوما وقتی روابط دیگه واسش طبیعیه چرا اصرار داری ...

بابا واسه 5 سالههه پیشهه اون موقع واقعا یه دعوای خیلی جدی و بد داشتیم که صدرصدش حق باهام بود و بعدم کات کردیم و من فکر نمیکردم ببخشمش...تازه بیرون نرفتم خواهرر من پرستار بودم و اون اقاهم پرستار و یکی دو بار بعد شیفت صرفا ناهارو از یجا گرفتیم در این حد

نامزدمم خب در همین حده روابط عادی منظورم مثل این جاست فرند و اینا نیست صرفا اونم با همکارای خانومش پیش اومده که غذا بگیزن و اینا...ولی داستان اینه که اون اقا پاشو فراتر گذاشت که منم همون اول بهش جواب رد دادم

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچیی واقعا شیفت داشت انگار بیچاره عصبانیتشم سر این بود😂💔اولش که اومد همینطوری بیمارستانو ول کرده ...

اخیییییییی😍😍😍😍😍خداروشکر همیشه شاد باشید

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یعنی شما راجع به مسائل مهم زندگیتون اینجا نظر خواهی میکنید؟ببین من اگه جای شوهرت بودم هیچی هم نشده ب ...

خب من هم ازینجا پرسیدم هم از خواهرم صرفا هم اندیشی بود دیگه مگرنه تصمیم اخرمو خودم گرفتم

هیچیی واقعا شیفت داشت انگار بیچاره عصبانیتشم سر این بود😂💔اولش که اومد همینطوری بیمارستانو ول کرده ...

عزیز دلم 

انشالله خوشبخت باشی 😍

نگرانت بودم خوشحال شدم به خوبی تمام شد این ماجرا 

زندگی فقط ۱۰۰ سال اولش سخته 
فقط بیاید بگید ادامشو ادمو تو خماری نذارید😐😂بعضیا یه چی میگن دیگ بقیشو نمیگن چیشد

هیچی اومد خرید کردیم اولاش سنگین بود بعد یخش وا شد رفتیم بستنی خوردیم قهرو پایان دادیم😂🧑‍🦯‍➡️

اره توروخدابگینخانماتایپک اون خانومی که گفت فرادمیمیرم اشتباهی به شوهرش اس داده بودونفهمیدین

وای منممم نفهمیدم چیشد اون اخرش

چیزی بینتون نبود خب لازم نبود نشون بدی کار بی موردی کردی

اره شاید..ولی خب الان اشتی کردیم دیگه هیچ رازیم نیست که نگفته باشم بهش سبکم🥲❤️