2777
2789
عنوان

شات پیامم به نامزدم که قاطی کرد🧑‍🦯‍➡️

| مشاهده متن کامل بحث + 16095 بازدید | 252 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشگلا چقد پیام دادید🥲😂❤️همه چی خوبهه نگران نباشید داریم خرید میکنیم...شب میام پیاماتونو جواب میدم ...

وییی خدانکشتت بیابگوچی شد

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
خداروشکررررر چ حس خوبیه تو هوای سرد با عشقت بری دنبال کارای عقد و خرید😭✨

خیلی ❤️

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
این احتمالا مامانش اینا فهمیدن میخواد به هم بزنه سریع دست به کار شدن واسه خرید

نه مامانش اینا در جریان نبودن اصلا...نامزدم جدا از خانوادش زندگی میکنه

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

چی شد اسیییی

هیچیی واقعا شیفت داشت انگار بیچاره عصبانیتشم سر این بود😂💔اولش که اومد همینطوری بیمارستانو ول کرده بود بدون جایگزین و به معنی واقعی کلمه سگ بود🥲 منم ترسیده بودم اصلا نمیرفتم جلوش ولی یکم بعد یکی از همکاراش بالاخره قبول کرد جاش بره شیفتو دیگه اخلاقش برگشت

رفتیم خرید کردیم منم هعی منتظر فرصت بودم که راجب این قضایا حرف بزنیم ولی اون بحثو نکشید جلو منم از خدا خواسته بیخیال شدم...اخراش دیگه خوب شده بود یخش وا شده بود باهام اولاش سنگین بود فضا اخرشم خواهرمو خواهرشو مامانمو انداختیم تو یه ماشین خودش منو برد بستنی خوردیم برگشتیم الانم دوباره داریم طبق روال قبل چت میکنیم🥲❤️❤️❤️وای خیلیییییی خوشحالمممممممم

اسی ما هم ترسیدیم بخدا خدا کنه بخیر بگذره

وای ببخشیدد فکر نمیکردم اینقد ترسناک بیان کرده باشم😂💔 بخیر گذشتتتت😭❤️❤️

اگر میخواست بهم بزنه الان تو راه نبود که بیاد . در مقابل پیام اسی خدافظی میکرد خوب ، به مامانش اینا ...

وای اره انگاررر😭🥲❤️❤️