2777
2789
عنوان

شات پیامم به نامزدم که قاطی کرد🧑‍🦯‍➡️

| مشاهده متن کامل بحث + 16092 بازدید | 252 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جمعه شروع شد...بخاطر دوستش

من قضیه دوستش و نمی‌دونستم الان خوندم‌‌

درسته شما توهینی چیزی نکردی. ولی تو این موقعیت درست ترین کار این بود که به خودش پیام می‌دادی که آیا میاد خرید یا نه. 

وقتی دیدی نمیاد به خانوادشم میگفتید بمونه وقتی که فلانی هم باشه. 

اگر نمی خواستت به خانوادش هم اجازه نمی‌داد بیان برا خرید. 

الآنم که اومد ، بگو من خرید رفتنمون برام آرزو بود ، نیومدی خراب شد از دستت ناراحتم برا همین اون پیام و دادم. ولی به قول دوستان ساکت باش حرف نزن زیاد 

لینک خرابه

دستتو روش نگه دار بعد بزن بازکردن میادش

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

نشد اشکال نداره😂

من خیلی گیج و ناراحتم هیچ وقت فکر نمی‌کردم که تو اینقدر بی‌تفاوت باشی یه هفتست هیچ خبری ازت نیست و تنهام می‌دونستی که من به تو احتیاج داشتم اما تو فاصله گرفتی و منو تنها ول کری

الانم منو تنها ول کردی اینجا...یاد اون روزهایی که با هم می‌خواستیم همه چیز رو بسازیم می‌افتم و گریه می‌کنم الان بغض گلوم رو گرفته و نمی‌دونم چطور باید ادامه بدم. وقتی فکر می‌کنم که تو نمی‌دونی چقدر این لحظه‌ها رو خودم به دوش کشیدم دلم می‌شکنه

حالا شاید تو تصمیم گرفتی که رابطه رو تموم کنی ولی باید بدونی که منم دیگه با این وضع نمی‌تونم ادامه بدم بهت حق میدم که عصبی باشی ولی انتظار نداشتم اینطور با من رفتار کنی....اینقد بی ارزش!

خیالت راحت من چیزی نمیخرم و به بهونه های مختلف هر چی زودتر این مراسمو ماستمالی میکنن... وقتی برسم خونه این رابطه رو تموم می‌کنم...رابطه ای که ده سال باهاش زندگی کردم نفس کشیدم...شاید این بهترین تصمیم باشه دیگه نمی‌خوام هیچ چیزی از این به بعد از تو یا این رابطه باقی بمونه 

خداحافظ...

اینارو نوشتم

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

چرا خراب کردمم من واقعااا هیچ کاری نکردمم هیچی...دوستشم چون همکارم بود اون زمان در حد رفتن تو کافه ب ...

عزیزم همینایی که اینجا گفتی با آرامش مهربونیت به نامزدت بگو

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

حق داره بره

چرا حق داره؟ نامزد من صدبرابر بیشتر ازین با همکارای خانومش گرم میگیره و طبیعیه براش این چیزا صرفا از حرفای تو اسکرین پسرت ناراحت شده که اونم به من ربطی ندارهه من فقط چون نمیخواستم چیزیو ازش مخفی نگه دارم اون اسکرینارو نشونش دادم

من خیلی گیج و ناراحتم هیچ وقت فکر نمی‌کردم که تو اینقدر بی‌تفاوت باشی یه هفتست هیچ خبری ازت نیست و ت ...

خوبش کردی ،الانم میخواد دست پیش بگیره پس‌ نیوفته وقتی رهات کرده باید تحمل اینکه تو بهش حستو بگی هم داشته باشه عصبی شدنش معنی نداره 

اسی حرفی رو که میزنم انجام بده منم تو نامزدی با شوهرم به مشکل خوردم یکدفعه خودش کناره گرفت و گفت همه ...

باشه..خوشبخت باشید❤️دعا کنید لطفا🥲

این احتمالا مامانش اینا فهمیدن میخواد به هم بزنه سریع دست به کار شدن واسه خرید

اگر میخواست بهم بزنه الان تو راه نبود که بیاد . در مقابل پیام اسی خدافظی میکرد خوب ، به مامانش اینا هم می‌گفت برگردن