2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه مشاور نباید هر روز چکت کنه؟

پس این چه مشاوره ایه.اگر وقت نداری چرا اصلا اومدی مشاور شدی

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

پولو اخر ماه ب اخر ماه میدم من نمیدونممممممماخه برنامه روزانه میده کلا ۱۰ دقیقه طول میکشهههه حس میکن ...

هعیی

این حجم از استرس و بی برنامگی برای کنکوری زیاد جالب نیست،بهش بگو رسیدگی کنه مسئوله درقبال کارایی که میکنه 

حضوری خوب تو شهرمون نیس

کجایی‌مگه

نمیدونم‌هرجایی‌بهتر‌از‌اینه‌

من‌ی‌چنل‌میشناسم‌اکثرا‌راضین‌میخوای‌بفرستم‌ببین

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

مشاور پارسال منم همینجوری بود جواب بعضیا رو می‌داد هر روز جواب منو ۵ روزی ی بار میدادبعد از قبولیم ک ...

من مشاورم از بس پول میگیرفت گوشی چند میلیونی خرید 20 تومن پول گوشی از ما گرفت برنامه شم سنگین بود ولی بازم 

توبه شکستم🫀🙂

مشاور پارسال منم همینجوری بود جواب بعضیا رو می‌داد هر روز جواب منو ۵ روزی ی بار میدادبعد از قبولیم ک ...

چرا ؟ ببین من نمیخوام تعریف کنم ولی بخدا من خیبلییی منظمم خیلی خیلی زیاد تاحالا نشده بگه اینو بفرست فلان کن پولمو بها من نمیدونم چرا اینطوری میکنه

کاربری دست ۲ نفره

دوباره زنگ بزن بهش

اون شب زنگ زدم تو تلفن خیلی رو دروایسی داره بهم اول گفت تا امتحانام تموم شه ی مدت تعویق بندازیم بعد گفتم یعنی نمیشه برناممو بدید بعد گفت چشم:/ دیشب پیم دادم ج نداده

چی بگم بهش زنگ زدم

کاربری دست ۲ نفره