2777
2789
من مشاورم از بس پول میگیرفت گوشی چند میلیونی خرید 20 تومن پول گوشی از ما گرفت برنامه شم سنگین بود ول ...

ببین ما ی کانال داشتیم اونجا مخصوص دانش آموزاش بود بعد هر روز میذاشت پیام جواب همه رو می‌داد جواب منو نمیداد من دوست داشتم بهش پیام بدم فحشش بدم ولی چون عادت کرده بودم به برنامه ریزی ش مجبور بودم طاقت بیارم

میخای تا مشاور خودمو بهت معرفی کنم!

۵۰۰ تومن در ماه

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بفرمایید

تا الان خیلی کم کاری کردم

فصلای زیادی نخوندم

پایم هم معمولیه

پشت کنکورم

بنظر شما از الان بخونم چی میتونم قبول شم(تجربیم و تا الان دستو پا شکسته میخوندم منظورم اینه جدی بشینم بخونم)

و اینکه چطور خودمو قانع کنم که بشینم بخونم🥲همش یه حسی بهم میگه برو اهنگ گوش بده برو فلان کار کن،اخر سر هم میبینم کلی درس رو دستم مونده

چرا ؟ ببین من نمیخوام تعریف کنم ولی بخدا من خیبلییی منظمم خیلی خیلی زیاد تاحالا نشده بگه اینو بفرست ...

این ربطی به این چیزا نداره 

من خودم ترازم ۷ هزار بود کلی با تراز من پز می‌داد نمرات نهایی منوکرد چش همه بعد قبولی هم کلی پیام داد

ولی نمیدونم چرا جواب نمیداد

ببین ما ی کانال داشتیم اونجا مخصوص دانش آموزاش بود بعد هر روز میذاشت پیام جواب همه رو می‌داد جواب من ...

وای منم الان ۶ ماهه با این دارم الان با هرکی بخوام بردارم تزای جدید میده نمیتونم

به منم معرفی میکنی؟

بلع عزیزم درخاست دوستی بده تا شمارش بفرستم برات

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

مگه مشاور نباید هر روز چکت کنه؟پس این چه مشاوره ایه.اگر وقت نداری چرا اصلا اومدی مشاور شدی

وای تمیدونم بعد دوستم ی بار پیام داد میخوام مشاوره بردارم اصلا هم  نگفت وقت خالی ندارم بخدا حس میکنم سادیسم داره

تا الان خیلی کم کاری کردمفصلای زیادی نخوندمپایم هم معمولیهپشت کنکورمبنظر شما از الان بخونم چی میتونم ...

ی چرایی پیدا کن واسه خودت و تلاش کن

ببین من نمیدونم چی میشه چی قبول میشی ولی اینو میدونم اگه تلاش نکنی هیچی قبول نمیشی 

حالا تو صد خودتو بذار ببین چی میشه