2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

248 بازدید | 57 پست

مشاورم ۶ روزه جواب نمیده ولی تل ان میشه واقعا عصبیم میترسم زنگ بزنم هرچی دهنم در بیاد بگم طرف پسره میگه امتحان دارم سرم شلوغه

کاربری دست ۲ نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیشتر مشاورا کلا نمک به حرومن چند تا مشاور داشتم خدا لعنتشون کنه بیشتر منو سرگردون کردن

بابا این تک رقمی بود اصلا باورم نمیشه درک نمیکنه من کنکور دارم باور کن یه شب نشده گزارش کار نفدستم

کاربری دست ۲ نفره

وای خوب بهش بگو امتحان داری چرا دانش اموز میگیریاگه هزینه دادی ببرش زیر سئوالیا پولتو از حلقومش بکش ...

پولو اخر ماه ب اخر ماه میدم 

من نمیدونممممممم

اخه برنامه روزانه میده کلا ۱۰ دقیقه طول میکشهههه حس میکنم سادیسم داره سه شنبه شب بهش زنگ زدم گفت ببخشید و اینا گفت شبا میفرستم دو روز داد دیگه نداد باز

کاربری دست ۲ نفره

مشاور حضوری بگیر ضررمیکنی اینطوری

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"