2777
2789

منم سه سال بود ضرر بودم .... دیگه هفته قبل همون ته مونده رو برداشتم رفتم انگشتر مستعمل گرفتم . خدا کنه بهتر بشه وضع بورس . کم کم عرضه اولیه بخریم ، یک کم زیاد شد بشه بفروشیم ی چیزی بخریم باهاش

منم سه سال بود ضرر بودم .... دیگه هفته قبل همون ته مونده رو برداشتم رفتم انگشتر مستعمل گرفتم . خدا ک ...

بورس دیگه درست بشو نیس ، من پارسال دی ماه ۶۰ تومن داشتم اون موقع طلا گرمی ۲۵۰۰ بود خر بودم بجای طلا خریدن گزاشتم تو بورس تا سود کنم ، بعد نه تنها سود نکردم بلکه با ۷ تومن ضرر یه هفته پیش اوردمش بیرون پولمو و رفتم ۶ تا النگو ریز خریدم و میدونم صد در صد طلا ضرر نمیکنه و سود خودشو داره ؛ حالا یه ۷ تومن سهم دارم تو بورس از دیروز کمی رشدش مثبت بوده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بورس دیگه درست بشو نیس ، من پارسال دی ماه ۶۰ تومن داشتم اون موقع طلا گرمی ۲۵۰۰ بود خر بودم بجای طلا ...

کار خوبی کردید. حداقل تو دستت میبینی ی چیزی داری. استرس نداری . 

کار خوبی کردید. حداقل تو دستت میبینی ی چیزی داری. استرس نداری .

آره بخدا...

فک کن من باید چن روز یبار میرفتم نگاه میکردم ببینم ضررم کمتر شده یا نه ؛ دیوونه شدم سر این قضیه

آره بخدا...فک کن من باید چن روز یبار میرفتم نگاه میکردم ببینم ضررم کمتر شده یا نه ؛ دیوونه شدم سر ای ...

دقیقاادم عصابش خوردمیشه

من الان پول زدم توحسابم درخواست عرض اولیه روهم فعال کردم یه مدت بود نمیشدبادرخواست خودکار خرید کردالان میشه یاحتماخودمم باید واردبشم کاری انجام بدم؟

دقیقاادم عصابش خوردمیشهمن الان پول زدم توحسابم درخواست عرض اولیه روهم فعال کردم یه مدت بود نمیشدبادر ...

والا واسه من اون بالای صفحه زده بود عرض اولیه ، منم زدم روش بعد پایینش نوشته بود ثبت درخواست ، دیگه ثبت درخواست رو زدم نوشت درخواست شما ثبت شد ؛ وقتی عرضه اولیه بیاد خودکار بهم سهم میده