2777
2789
عنوان

امشب عروسیه دوستمه برم بنظرتون😕

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 33 پست

عزیزم باید متوجه بشی که بعد عقدش دیگه وقتی برای ادامه اون صمیمیت نداشته و درستش هم ابن بوده رو زندگیش تمرکز کنه ، مثل یه دوست معمولی لباس بپوش و برو چون دیکه صمیمی نیستید

نرو بابا پس فردا عروسیم کنه دوباره تحویل نمیگیره تورو این دوست در نمیاد برات

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه  نرو

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
شویز کراپی چیزی بپوش نه خیلی مجلسی نه خیلی عادی

آره خودمم همین مدنظرمه چون همکلاسی های دیگم گفتن میریم ولی یجا میشینیم مث بقیه 

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
شک نکن😂😂

بعلاوه اینکه عروس موقع رقص و اینا باید 4 تا جوون و دوست دورش باشن. برا اون گفته مطمعن باش به فکر منفعت خودش بوده

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

عزیزم باید متوجه بشی که بعد عقدش دیگه وقتی برای ادامه اون صمیمیت نداشته و درستش هم ابن بوده رو زندگی ...

آره خب درسته ولی آخه ما هرشب هروز چت زنگ چند ساعت حرف میزدیم دیدم سه روز گذشته و ن پیامی ن زنگی بهش زنگ زدم گوشی جواب نداد بعد از دوستام فهمیدم عقد کرده بازم واسش خوشحال بودم و رفتم بهش تبریک گفتم و ولی بهم گفت به تو کی گفته گفتم از بچها شنیدم گفت اها دیگه هیچ همینجوری سرد جواب میداد منم گفتم خدافظی کنم انگار نمی‌خواست باهام حرف بزنه تا الان پیام داده واقعا نمیفهممش 😕😐

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
فردای عروسی دوباره تو رو یادش میره و دیگه کلا فراموشت می کنه من تجربه دارم که میگمبعدم که بچه دار می ...

آره واقعا ارزش نداره